Δ. Μελισσανίδης: «Χωρίς τον Σωτήρη Ρίζο, το γήπεδό μας δεν θα είχε γίνει»

Must Read

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας για τους παλαιμάχους της ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που είχε ο Σωτήρης Ρίζος για το γήπεδο της Opap Arena!

Aναφέρθηκε αναλυτικά στις συζητήσεις του με τον πρώην πρόεδρο του Συμβούλιου Επικρατείας και πώς ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα για να γίνει το γήπεδο της «Αγιά-Σοφιάς».

«Μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνο στο γραφείο και μου λέει η γραμματέας μου, είναι κάποιος Ρίζος από το Συμβούλιο Επικρατείας. Λέω “κανένας μ@@@@ς είναι και μας κάνει πλάκα;”. Λέω για δώστον μου. Μου λέει: “Κύριε Μελισσανίδη, είναι ο Σωτήρης Ρίζος’. Του λέω: “Άστην πλάκα, πες μου ποιος είσαι”. Και μου λέει το ίδιο ότι είναι ο Σωτήρης Ρίζος από το Συμβούλιο Επικρατείας. Τον φέρανε τον άνθρωπο, περπάτησε με τα πόδια όλο αυτό το χωράφι και είδε αυτή τη βρωμιά με τα σκουπίδια και μας είπε ο άνθρωπος: “Αυτό εδώ που δεν θέλουν να γίνει γήπεδο”. Και με τη βοήθειά του, γιατί χωρίς τον Ρίζο, πίστεψτε με, δεν θα είχαμε γήπεδο. Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα για να δικαιωθούμε σε όλα τα τρελά προβλήματα που μας έβαζαν. Ξέρετε ποιοι μην το ξαναπώ. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ κ. πρόεδρε και η ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This