Επεισόδια, κυνηγητό… κλείσιμο στα αποδυτήρια και καταγγελίες – Ο απόηχος του Διαγόρας Ρόδου-Παναχαϊκή!

Αδιανόητα περιστατικά

Must Read

Θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου μετά τη νίκη (1-2) της Παναχαϊκής, επί του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου για τη Super League 2…

Υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, με σοβαρές ζημιές να καταγράφονται στο γήπεδο και τους άνδρες της αστυνομίας να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη, επί ματαίω. Η κατάσταση ξέφυγε και υπήρξε γενικευμένη σύρραξη! Γυαλιά καρφιά… Και να φανταστεί κανείς πώς πρόσφατα υπήρξαν και άλλα επεισόδια σε ματς που επίσης διεξήχθη στην Ρόδο.

Στα αποδυτήρια παρέμεναν άλλωστε οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής για αρκετές ώρες, με την ΠΑΕ της Αχαΐας να καταγγέλει πως η ομάδα λόγω των οπαδών των γηπεδούχων δεν μπορούσε να βγει και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα. Η πτήση της αποστολής της Παναχαϊκής παραλίγο να χαθεί, καθώς δεν ήταν δυνατό η αποστολή να μεταβεί στο αεροδρόμιο για την επιβίβαση με προορισμό την Αθήνα. Μέχρι που λύθηκε το θέμα.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέφερε, προτού αναχωρήσει από το νησί: «H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρούν με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1-2. Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο».

Η ΠΑΕ Διαγόρας με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν, κατα την διάρκεια αλλά κυρίως μετα το τέλος του αγώνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα στο νησί μας γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου του ελληνικού ποδοσφαίρου που ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Αστυνομία που είναι σε χειμερία νάρκη. Ήρθαν στο νησί 30 οπαδοί της Παναχαϊκής σε άψογη συνεργασία με την διοίκηση τους από το πρωί και οι φρουροί των συνόρων μας δεν πήραν χαμπάρι τίποτα!! Το ότι οι Κροάτες διέσχισαν όλη την Ελλάδα και δολοφόνησαν το Μιχάλη από ξηράς δεν το πήραν χαμπάρι αλλά και η απόβαση με το αεροπλάνο δεν εγινε αντιληπτή;; Και ενώ τους ενημερώσαμε στις 13:10 ότι 50 άτομα οπαδοί της Παναχαϊκής είναι σε ένα καφέ κοντά στο γήπεδο, αδιαφόρησαν προκλητικά με συνέπεια με πορεία έφτασαν στο σύνδεσμο φιλάθλων του Διαγόρα και με ρόπαλα και λοστούς έδειραν και τραυμάτισαν 14χρονα και 15χρονα παιδάκια

Στην συνέχεια χωρίς εισιτήρια αφού ποτέ δε τους πουλήσαμε εισιτήρια και μόνο με τις 12 προσκλήσεις, η αστυνομία τους έβαλε στο γήπεδο στην θύρα 3 όπου δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια και ζημιές στο γήπεδο!!! Μετά την λήξη του αγώνα σπάσανε τα καθίσματα που είχαν απομείνει και τα πέταγαν στους διερχόμενους πολίτες του νησιού!! Τώρα που έχει μαζευτεί όλο το νησί έξω από το γήπεδο η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδίδει ανακοινώσεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!

ΥΓ 1 Τα παιδιά τα καλά που συνόδευαν τον Μεγαλοπαράγοντα γιατί τα έφεραν;; 2.Πως θα γύρναγαν πίσω τα 30 καλόπαιδα που ήρθαν;; Μήπως μαζί με την ομάδα τους;;
ΥΓ 3. Με τις 12 προσκλήσεις πόσοι τελικά εισήλθαν στο γήπεδο τραμπουκίζοντας κ τους αστυνομικούς;
ΥΓ 4.Αυτή την στιγμή οι 30 οπαδοί της Παναχαϊκής κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα της Ρόδου.

Κύριοι της ΠΑΕ Παναχαϊκής αφήστε τις ανακοινώσεις και μην μας προκαλείτε… Ας επιληφθεί η ΔΕΑΒ και η πολιτεία επιτέλους που απαγόρευσαν τη μετακίνηση των φιλοξενουμένων αλλά δε την επόπτευσαν…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This