Λεφτά με το τσουβάλι: «Οι Άραβες προσφέρουν 75.000.000 ευρώ για να φιλοξενήσουν τρία Final-4 Ευρωλίγκας»

Στο Αμπού Ντάμπι...

Must Read

Το βροντοφωνάζουν! Οι Άραβες θέλουν να επενδύσουν στην Ευρωλίγκα εδώ και τώρα. «Σβήνουν» την χορηγία της Turkish Airlines, ενώ θυμίζουμε πως έχουν στα σκαριά δημιουργία ομάδας για να μπει στην Ευρωλίγκα

Οι 13 μέτοχοι της ECA έλαβαν μία τρομερή προσφορά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι Άραβες πρότειναν την διοργάνωση τριών Final-4 στο έδαφός τους και μάλιστα δείχνουν έτοιμοι να φιλοξενήσουν το πρώτο το 2025!

Το γήπεδο που προορίζεται να φιλοξενήσει το Final-4 είναι η «Έτιχαντ Αρίνα» στο Αμπού Ντάμπι, η οποία χτίστηκε το 2020 και είναι χωρητικότητας 18.000 θεατών!

Για τα τρία αυτά Final-4 οι Άραβες είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνολικά το αστρονομικό ποσό των 75.000.000 ευρώ στην Ευρωλίγκα. Πρόκειται για περισσότερα χρήματα απ’ όσα απέφερε συνολικά στην διοργάνωση η χορηγία της Turkish Airlines την τελευταία δεκαετία!

Όσο για την έξτρα παρουσία που… έρχεται. Όπως όλα δείχνουν η ομάδα που ετοιμάζεται να βγει μπροστά θα είναι από το Ντουμπάι και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας επτά ετών με την Ευρωλίγκα! Τα δύο πρώτα χρόνια, αρχής γενομένης από τν νέα αγωνιστική περίοδο, θα συμμετέχει στο Eurocup.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This