«Αποχωρεί από την ΑΕΚ – Eτοιμάζει βαλίτσες για Αμερική ο Αραούχο», σύμφωνα με το dikisports

Και η Ισπανία... στην μέση

Must Read

Μετέωρο παραμένει το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου με την «Ένωση» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει και ο ίδιος εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» ή θα αποχωρήσει. Με πιθανότερο προορισμό του πάντως την επιστροφή του στην Ισπανία. Εφόσον αυτό συμβεί, ο «Απάτσι» θα βάλει τέλος σε μία πορεία, στην οποία δέθηκε όσο λίγοι με τον κόσμο και τον οργανισμό του «Δικεφάλου».

Το «dikisports» έθεσε νέα δεδομένα στο θέμα. Όπως αναφέρεται, ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός ετοιμάζει πιθανόν βαλίτσες για την Αμερική, αφού φέρεται να έχει δεχτεί σούπερ πρόταση από ομάδα του MLS, το οποίο έχει εκτοξεύσει την δημοφιλία του ειδικά μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ.

«Ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική ο Αραούχο. Θα κλείσει την καριέρα του, έτσι όπως την τερμάτισαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος», αναφέρει χαρακτηριστικά, το σχετικό δημοσίευμα και ανάβει «φωτιές».

Τίποτα δεν θεωρείται ακόμη οριστικό, ενώ το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για την περίπτωσή του «Τσίνο» είναι διαχρονικό. Παράλληλα, η κόρη του αρχηγού της ΑΕΚ μένει στην Ισπανία και αυτό ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την απόφασή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This