Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Καραπαπά για τη φούστα σε Μπαλτάκο

Must Read

Απέφυγε τελικά την σκληρή μεταχείριση ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, αφού η φούστα που πέταξε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκο θα του κοστίσει μόνο χρηματικό πρόστιμο, ύψους 30.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα γιατί διαπίστωσε «ειλικρινή μεταμέλεια» του πειθαρχικά ελεγχόμενου. Δέκα περίπου μήνες μετά το περιστατικό, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και δήλωσε….απόλυτα μετανιωμένος για την πράξη του.

Υπενθυμίζεται, πως η ερευνήτρια/πρωτοδίκης, Μαρία Βλαχογιάννη, είχε προτείνει εξάμηνο αποκλεισμό και 40.000 ευρώ πρόστιμο. Ωστόσο, τελικά έπεσε στα «μαλακά» ο κ. Καραπαπάς, αφού η διαδικασία εκτιμάται πως θα λήξει με το πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου, πλέον υπάχει η δυνατότητα προσφυγής και στην Επιτροπή Εφέσεων, με σκοπό την μείωση του προστίμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This