Με την… ψυχή στο στόμα ο Άρης στον τελικό, έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό

Must Read

Ο Άρης είχε καλέσει τους φίλους του στο «Βικελίδης» να πάρουν μέρος στο πάρτι πρόκρισης στιον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το αβαντάζ της νίκης στο Αγρίνιο ήταν το φαβορί.

Κάτι το άγχος της ιστγορικής στιγμής καθώς η τελευταία παρουσία των «κίτρινων» σε τελικό ήταν το 2010, κάτι η κόπωση από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, έφεραν το «λογικό φαβορί» σε δύσκολη θέση.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τοον Άρη σε ένα ματς που δεν ξέριουμε που θα γίνει, ενώ κανείς δεν βάζει το χέρι του στ… φωτιά ότι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου!

Σε ένα άνοστο ματς με ελάχιστες καλές φάσεις οι Θεσσαλονικής πήραν το εισιτήριο τη «λευκή ισοπαλία» και της νίκης στο πρώτο ματς.

Μόνο που το πάρτι έγινε θρίλερ στα τελευταία λεπτά καθώς στο 86′ ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρία να σκοράρει με τον Μπρούνο Ντουάρτε!

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε, έκανε κάποιες επισκέψεις στην εστία του Κουέστα, αλλά καμμιά από τις δύο ομάδες δεν είχε «καθαρή ευκαιρία» μέχρι το 30′. Από το λεπτό εκείνο η πίεση αυξήθηκε εντυπωσιακά από τους «κίτρινους» με αποκορύφωμα την ευκαιρία του 44′ με τον Σουλεϊμάνοφ και την εντυπωσιακή επέμβαση του Τσάβες.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), VAR:Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)
Κίτρινη: 79′ Φεράρι, 90+2′ Ανσαριφάρντ – 26′ Μπρ.Ντουάρτε, 41′ Μαυρίας, 58′ Σενγκέλια, 80′ Πέδρο, 84′ Χουάνπι.
Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ (90′ Ρόουζ), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (60′ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφμ (79′ Σαβέιρο), Σαμόρα (90′ Ζουλ), Μορόν(79′ Ανσαριφάρντ).
Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν (80′ Λαμόνικα), Μπρ. Ντουάρτε, Τάμπιτζε, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (61′ Χουάνπι), Πέρεζ (80′ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης (61′ Ζοάο Πέδρο).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This