Επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού, 3-1 τον Ολυμπιακό και αποδοκιμασίες από την εξέδρα!

Must Read

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα στο Φάληρο. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24′, αλλά είχε τρεις, τουλάχιστον, απαντήσεις φθάνοντας σε επιβλητική νίκη 3-1.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γιορτάσει τα 99 χρόνια από την ίδρυσή του. Με κακή εμφάνιση, συνέχεια αυτής με την Μακάμπι και νέα λάθη από τον τεχνικό τιου Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν κατάφερε τι του ετοίμασε ο Τερίμ από τον απέναντι πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με δύο επιθετικούς με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του κέντρου από τους «πράσινους» που είχαν ένα φορ (Ιωαννίδης), άρα και περισσότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Ο Φώτης Ιωαννίδης με δύο γκολ ήταν ο «τιμωρός» του Ολυμπιακού ακξιοποιώντας δύο φορές την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών.

Όλη αυτή η εικόνα είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες οι οπαδοί του Ολυμπιακού για την εμφάνιση της ομάδας τους. Αποδοκιμασίες που εντάθηκαν με το σφύριγμα της λήξης.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα, πίεσε ψηλά τονν Ολυμπιακό και προσπάθησε να αξιοποιήσει την υπεροχή στη μεσαία γραμμή αφού ο αντίπαλος του έπαιζε με δύο επιθετικούς (ελ Κααμπί, Ναβάρο) παίκτη λιγότερο στο κέντρο. Παράλληλα δεν «πλήρωσε» τον τραυματισμό του Ντραγκόβσκι στο ξεκίνημα του αγώνα. Τον αντικατέστησε επάξια ο Λοντίγκιν.

Κι όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 24′ με τον Ποντένσε. Ο ελ Κααμπί έκανε μακρινή σέντρα ο Παλάσιος προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στον Ποντένσε που με άπιαστο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να αξιοποιήσει τα κεντά στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που έφθασαν στο γκολ.

Στο 41′ μετά από ωραίο συνδυασμό Ιωαννίδη – Μπερνάρ ο Βραζιλιάνος επεχείρησε το σουτ, ο Έσε πρόλαβε στη γραμμή να διώξει, αλλά ο επερχόμενος Μπακασέτας σκόραρε (1-1)

Στο 45+3′ ο Ναβάρο σε άδειο τέρμα… κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (45+4‘) ο Μπακασέτας επεχείρησε το σουτ, ο Πασχαλάκης έδιωξε, αλλά ο Ιωαννίδης βρήκε την μπάλα και έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» με το πρώτο του γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό (1-2).

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι στο ξεκίνημα του β΄μέρους (46′) σε επαφή του Κάρμο από τον Κάρμο, ενώ ο Ολυμπιακός με τις αλλαγές στο 60΄ προσπάθησε να βρει την ισοφάριση με τους Φορρτούνη και Τσικίνιο.

Όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που στο 70′ έφθασε σε ένα τρίτο γκολ όταν ο Κώτσιρας βρλήκε τον Μοπερνάρ που έδωσε ασίστ στον αμαρκάριστο Ιωαννίδη και. 1-3.

Διαιτητής: Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανίας)
Βοηθοί: Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος (Γερμανίας)
4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
VAR: Πασκάλ Μίλερ (Γερμανίας), AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 20′ Ναβάρο, 27′ Ποντένσε, 67′ Τσικίνιο, 75′ Κάρμο, 80′ ελ Αραμπί – 51′ Μλαντένοβιτς, 61′ Ακαϊντίν, 90′ Πέρεθ
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε (80′ Ιμπόρα), Όρτα(60′ Τσικίνιο), Μασούρας (60′ Φορτούνης), Ποντένσε (80′ Γιόβετιτς), Ναβάρο (73′ ελ Αραμπί), ελ Κααμπί.
Παναθηναϊκός (Τερίμ): Ντραγκόβσκι (7′ Λοντίγκιν), Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας (84′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Μπερνάρ (84′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (84′ Σπόραρ).

Έγινε
Λαμία – ΑΕΚ 0-4
Ακολουθεί
ΠΑΟΚ – Άρης
Η Βαθμολογία

2η αγωνιστική (31/3)
18:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
20:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός
20:30 Άρης – Λαμία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This