O Αλέξανδρος Τσουβέλας καλεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίξει στον Παναθηναϊκό

«Πράσινα oι Bucks πράσινα και ο Παναθηναϊκός» ήταν ένα από τα επιχειρήματά του

Must Read

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θέλοντας να πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αφήσει τις ΗΠΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς για να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, επιστρέτευσε αρκετά επιχειρήματα ώστε να τα καταφέρει.

Ο stand up κωμικός απεθυνόμενος στο μπασκετμπολίστα του λέει πως ουσιαστικά τα 300 εκατομμύρια που παίρνει από τους Bucks θα τα πατσίζει με τα 60 που θα πάρει από τον Παναθηναϊκό, καθώς εδώ όλοι όταν βγαίνει έξω θα τον κερνάνε.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είπε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Γιάννη, δεν έρχεσαι στον Παναθηναϊκό τι κάθεσαι και χτυπιέσαι εκεί πέρα; Παίζεις άμυνα μόνος σου και χάνετε τριάντα πόντους από το Σακραμέντο. Δεν έρχεσαι εδώ πέρα; Είσαι 30. Το NBA το κατέκτησες. Σε θέλαν να σε βάλουν πρόσωπο του ΝΒΑ είπες όχι δεν γουστάρω. Πρωτάθλημα πήρες. MVP βγήκες. Θα ρθεις εδώ αφου γουστάρεις Γιούρο Λιγκ».

Και συνέχισε: «Θα παίξεις στον Παναθηναϊκό 60 εκατομμύρια τα τρία χρόνια. Τα 60 εκατομμύρια είναι πιο πολλά από τα 300. Γιατί εδώ δεν θα πληρώνεις το παραμικρό, θα πηγαίνεις σε ταβέρνες θα σου λένε “από μένα Γιαννάρα»”. Θα πηγαίνεις κάτω στα νησιά δεν θα σε αφήνουν να πληρώσεις;. Άμα τα βάλεις κάτω με αυτά που πληρώνεις εκεί πέρα… ανοίγεις και μια ταβέρνα εδώ να μην χρεώνεσαι φαγητά και θα σαι μια χαρά. Στην Ελλάδα στο Ψυχικό, θα είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια.Θα πάμε τον Δεκαπενταύγουστο πανηγύρι στον Αιτωλό στο χωριό μου πάνω στην Άρτα, μια χαρά. Τι κάθεσαι εκεί στους Bucks; Πράσινα εκείνοι πράσινα και ο Παναθηναϊκός».

https://www.instagram.com/reel/C4cVXkqoSWN/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This