Επική ανατροπή – πρόκριση της Ατλέτικο στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε την Ίντερ στα πέναλτι

Must Read

Η Ατκλέτικο Μαδρίτης εκτροχίασε το… τρένο που λέγεται Ίντερ. Οι Ιταλοί μέσα στη χρονιά, όχι μόνο δεν είχαν χάσει  (σε όλες τις διοργανώσεις) για 13 ματς, αλλά είχαν μόνο νίκες!

Οι σχεδόν βέβαιοι πρωταθλητές Ιταλίας είδαν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ να σταματά στη Μαδρίτη. Η νίκη τους με 1-0 στο Μιλάνο αποδείχτηκε ανεπαρκής.

Η Ατλέτικο μπορεί να μην εξασφάλισε πρόκριση με τη νίκη της 2-1 στα 90′ , που δεν άλλαξε στην παράταση, αλλά την κέρδισε, με το… σπαθί της και τον τερματοφύλακα της, τον Σλοβένο Γιαν ΌΙμπλακ στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Όμπλακ αρχικά σταμάτησε τις προσπάθειες των Σάντσες και Κλάσεν, ενώ παρακολούθησε τον Λαουτάρο Μαρτίνες να αστοχεί στο τελευταίο και καθοριστικό για την ομάδα του.

Όσο για το ματς η Ίντερ μπορεί να προηγήθηκε με τον Ντιμάρκο, αλλά η Ατλέτικο όχι μόνο έκανε την ανατροπή (2-1), αλλά στο 90+3′ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ρικέλμε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ενενηντάλεπτο.

Μέσα σε δύο λεπτά ήρθαν τα… πάνω κάτω στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης. Αρχικά, στο 33΄η Ίντερ πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης με το γκολ του Ντιμάρκο

αλλά δύο λεπτά αργότερα (35′) ισοφάρισε για την Ατλέτικο ο Γκριεζμάν.

Ο Ντεπάι είχε προειδοποιήσει στο 85′ με σουτ στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα (87′) έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο ισοφαρίζοντας σε 2-2 το συνολικό σκορ.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Σάβιτς, Βιτσέλ, Ερμόσο, Μολίνα (79′ Μπάριος), Γιορέντε (98′ Αθπιλικουέτα) , Κόκε, Ντε Πολ (71′ Κορέα), Λίνο (71′ Ρικέλμε), Μοράτα (79′ Ντεπάι), Γκριεζμάν (106′ Σαούλ).
Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (72′ Ατσέρμπι), Ντάμφρις (72′ Νταρμιάν) , Μπαρέλα (84′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (111′ Κλάσεν), Ντιμάρκο (84′ Μπίσεκ), Τουράμ (102′ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This