Σοκαριστικές στιγμές στην Αργεντινή! Κατέρρευσε παίκτης εν ώρα αγώνα

Τρομακτικό σκηνικό

Must Read

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Αργεντινή με την κατάρρευση του Χιλιανού άσου της Εστουδιάντες Λα Πλάτα, Χαβιέρ Αλταμιράνο, στην αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς!

Ο 24χρονος σωριάστηκε χωρίς να έχει προηγηθεί επαφή στον αγωνιστικό χώρο, με συμπαίκτες και αντιπάλους να χάνουν την ψυχραιμία τους, να ζητούν την άμεση είσοδο των γιατρών και να αντιμετωπίζουν πανικόβλητοι όπως ήταν λογικό την έκτακτη κατάσταση. Τρόμος. Οι ευχές όλων συνοδεύουν φυσικά τον ποδοσφαιριστή να περάσει την όλη περιπέτεια.

«Η ζωή είναι σημαντικότερη από ένα άθλημα ή από έναν αγώνα και σε περιπτώσεις σαν αυτή οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Ποδοσφαιριστές έκλαιγαν στα αποδυτήρια, ο Χαβιέρ είναι ένα παιδί που όλοι αγαπούν. Έπρεπε να δείξουμε αλληλεγγύη. Ήμασταν σε απόγνωση, κλαίγαμε, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του και να τον υποστηρίξουμε σαν οικογένεια. Όταν κάποιος από εμάς δεν είναι καλά, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του. Ευχαριστούμε τους γιατρούς της Μπόκα και όλη την ομάδα για την υποστήριξή της» ήταν τα λόγια του προπονητή της Εστουδιάντες, Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Ένας από τους πρώτους που ζήτησαν την διακοπή της αναμέτρησης ήταν ο διάσημος παίκτης, Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπόκα δέχθηκε ύβρεις από το κοινό και ζήτησε σιωπή και σεβασμό για τον Αλταμιράνο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=EkiC04pXTwM&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

@espnargentina

🚨 ESTUDIANTES-BOCA, SUSPENDIDO: Javier Altamirano se descompensó y fue retirado en ambulancia.

♬ sonido original – ESPN Argentina

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This