Προχωρά η Σάκκαρη – Αποκλεισμός για Τσιτσιπά

Τα στιγμιότυπα των αγώνων

Must Read

Νίκη για Σάκκαρη, ήττα για Τσιτσιπά στις ΗΠΑ…

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, δεν λύγισε ούτε από την Ουκρανή ημιφιναλίστ του Australian Open, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και με 2-0 σετ 7-5, 6-4 μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά εξασφάλισε την πρόκρισή της στις “16” του Miami Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έφτασε τις 7 νίκες στα 8 πρώτα παιχνίδια που βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Αμερικανού προπονητή, Ντέβιντ Γουίτ, βγάζοντας σε ένα ακόμα ματς ουσία στο παιχνίδι της.

O Ντένις Σαποβάλοφ ολοκλήρωσε το καλό ξεκίνημα με τον Καναδό να αφήνει εκτός συνέχειας τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, με 2-0 σετ 6-2, 6-4 μετά από μία ώρα και 43 λεπτά, παίρνοντας εκείνος την πρόκριση στον 3ο γύρο του Miami Open.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSCXLrW1ppk&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.tennis24.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This