Πλέι άουτ: Το ενδιαφέρον σε Βόλο και Ιωάννινα – Πού μπορείτε να δείτε τα σημερινά ματς

Must Read

Από την 2η κιόλας αγωνιστική των πλέι άουτ υπάρχουν καθοριστικά ματς που μπορούν να σβήσουν ή να αναπτερώσουν τις ελπίδες παραμονής των ομάδων. Στους «Ζωσημάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ματς χωρίς… αύριο. Οτιδήποτε άλλο από τη νίκη είναι καταδικαστικό για τους γηπεδούχους. Πιθανη ήττα βάζει σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους. Ματς για γερά νεύρα και στον Πανθεσσαλικό με τον Βόλο να υποδέχεται την Κηφισιά σε αγώνα «ο θάνατος σου η ζωή μου» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

15:00 Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (NS2HD)

Ο Αστέρας διεκδικεί την πρώτη θέση στα πλέι άουτ, ενώ ο Πανσερραϊκός θέλει ένα καλό πλασάρισμα αφού εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.

Από τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό θα απουσιάσει ο Νταμίλ Ντανκερλούι, που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Πηλέας, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου.

Η ομάδα της Τρίπολης πηγαίνει στις Σέρρες χωρίς τους Ζουγλή, Παπαδόπουλο, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο. Διαθέσιμοι οι Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Γκος.

Στατιστικά: Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 5η φορά φέτος. Εκτός από τους αγώνες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος που επικράτησαν οι γηπεδούχοι (1-0 ο Αστέρας και 2-1 ο Πανσερραϊκός) έγιναν και δύο αγώνες Κυπέλλου. Οι Σερραίοι πήραν την πρόκριση νικώντας στην Τρίπολη (2-0) και φέρνοντας ισοπαλία (1-1) στον εντός έδρας αγώνα.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Καστοριάς)
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)

17:30 Βόλος – Κηφισιά (CS2HD)

Ματς τελικός για δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς. Όποιος πάρει το «τρίποντο» ελπίζει, όποιος φύγει με… άδεια χέρια από το ματς αισθλάνεται ακόμα πιο έντονα τη… θηλειά του υποβιβασμού Η ισοπαλία κάνει… χαρούμενους όλους τους άλλους.

Στον Βόλο επιστρέφει ο Μπαριέντος, αλλά εκτός παραμένουν οι Τσοκάνης, Σιαμπάνης, Ράσιτς, Καραγιάννης, Τάχατος.

Σημαντική επιστροφή και για την Κηφισιά (Σναϊντερλάν). Εκτός οι Παπασάββας, Μποτία και για λόγους τακτικής ο Νίνης.

Στατιστικά: Στην κανονική περίοδο ο Βόλος είχε νικήσει στο Πανθεσσαλικό με 2-1, ενώ η Κηφισιά είχε πάρει τον αγώνα στα χαρτιά (3-0) στον β΄’ γύρο στην Καισαριανή για τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (NS Prime)

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΣ που απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από την προτελευταία ομάδα. Σε περιπέτειες έχει μπλέξει και ο Παναιτωλικός που έχει ανάγκη τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΠΑΣ έχει δύο σημαντικές επιστροφές, τους Κόντε και Σόρια.

Ο Παναιτωλικός έχει τραυματίες τους Ζοάο Πέδρο, Σενγκέλια, Στεργιάκη και Μπαλντασάρα, ενώ, επιστρέφουν οι Χατζηθεοδωρίδης και Πέρες.

Στατιστικά: Στα δύο ματς της κανονικής περιόδου δεν σημειώθηκε γκολ. Τόσο στο Αγρίνιο (25/8), όσο και στους «Ζωσημάδες» (21/12) το αποτέλεσμα ήταν 0-0.
Σε 15 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, συνολικά, ο γηπεδούχος ΠΑΣ έχει 7 νίκες σε 15 αναμετρήσεις, ο Παναιτωλικός 3, ενώ έχουν καταγραφεί και 5 ισοπαλίες. Τέρματα: 15-10.

Διαιτητής:Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR:Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)

20:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος (CS1HD)

Ο ΟΦΗ διεκδικεί την πρώτη του νίκη έπειτα από 4 αγώνες (0-3-1), ενώ ο Ατρόμητος έχει δημιουργήσει αήττητο 4 αγωνιστικών (2-2-0).

Στον ΟΦΗ επιστρέφει ο γκολκίπερ Μάουμαν. Τραυματίες παραμένουν οι Μοσκέρα, Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον και Σημαντηράκης, εκτός και οι Σωτηρίου, Αδαμάκης, Καλαφάτης και Κουτεντάκης.

Ο Ατρόμητος θα δώσει χρόνο συμεμτοχής σε παίκτες που ήταν στον πάγκο ή εκτός αποστολής. Θα απουσιάσουν οι Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Ντιρκς και οι τραυματίες Γιουμπιτάνα, Τσιντώτας.

Στατιστικά: Ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1) ήταν οι δύο αγώνες της κανονικής περιόδου.
Συνολικά σε 16 αναμετρήσεις ως γηπεδούχος ο ΟΦΗ έχει 7 νίκες, ο Ατρόμητος 2, ενώ άλλα επτά ματς ήταν χωρίς νικητή. Τέρματα: 24-13

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ, Αττικής)
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών).

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
17:00 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (NS2HD)
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά (NS Prime)
19:30 Παναιτωλικός – Βόλος (CS2HD)
20:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (CS1HD)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This