Bρούτσης: «Στα ντέρμπι δεν ανοίγει μύτη»

«Όλες οι ομάδες είναι ίσες απέναντι στο νόμο»

Must Read

Σχολίασε τις εξελίξεις με τα νέα δεδομένα!

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κλήθηκε να αναφερθεί μέσω ΕΡΑ ΣΠΟΡ στα έως τώρα αποτελέσματα του νέου αθλητικού νόμου και την πιθανότητα παρέμβασης από FIFA/UEFA, λόγω των ποινών που επιβάλλει η ΔΕΑΒ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Tάκης Μπαλτάκος.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τα έως τώρα αποτελέσματα του αθλητικού νόμου: «Tα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Να δούμε και παρακάτω. Έχουμε δει αλλαγές στα γήπεδα. Ντέρμπι συγκλονιστικά στα οποία να χάνουν οι ομάδες που είναι γηπεδούχες και να μην ανοίγει μύτη. Είμαι αισιόδοξος. Η ατιμωρησία τελειώνει. Όλες οι ομάδες είναι ίσες απέναντι στο νόμο που εφαρμόζεται προς όλους χωρίς εξαιρέσεις με τις αυτοματοποιημένες ποινές της ΔΕΑΒ. Με τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία συντελείται μια τεράστια αλλαγή. Δεν υπήρξε ποτέ έλεγχος από τις κάμερες. Δεν υπήρξε ποτέ ταυτοπροσωπία. Δώσαμε μια περίοδο προσαρμογής (σ.σ. στο ψηφιακό εισιτήριο). Συμφέρει και τους παράγοντες, παρά τις αρχικές τους αντιδράσεις, να γεμίζει το γήπεδο με οικογένειες».

Για την πιθανότητα παρέμβασης των FIFA/UEFA και για τη γνώμη τους για τις ποινές της ΔΕΑΒ: «Αν σας πω εγώ θα πείτε ότι το λέει ο Βρούτσης και δεν είναι αντικειμενικός.  Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι, βλέπει το νόμο σταθμισμένο απέναντι σ’ αυτά τα θέματα. Το λέει η UEFA. Tα συμπεράσματα δικά σας. Να μη γυρίσουμε σε παλιές εποχές. Να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This