Η «θολή φωτογραφία» της Λίβερπουλ και ο θρίαμβος της Αταλάντα (3-0) στο Άνφιλντ στη χειρότερη βραδιά του Γιούργκεν Κλοπ

Must Read

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει οδηγήσει σε 481 αγώνες τους «κόκκινους» κι έχει χάσει, σε όλες τις διοργανώσεις, μόλις 83 φορές!

Με το Τσάμπιονς Λιγκ του 2019, άλλους δύο τελικούς (2018,21), το Σούπερ Καπ (2019), τη συμμετοχή στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (2016) και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2019) στο ενεργητικό του θεωρείται θρύλος της προπονητικής.

Κι όμως το βράδυ τηγς Πέμπτης στο, πιθανότατα, τελευταίο του ευρωπαϊκό μας στο «Άνφιλντ» γνώρισε την βαρύτερη ήττα της καριέρας του. Θα είναι ο χειρότερος επίλογος για τον τον ίδιο.

Η Αταλάντα από το Μπέργκαμο, η ομάδα που στην Ιταλία βρίσκεται 32 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ έκανε… σκόνη την «κόκκινη αρμάδα». Τη νίκησε με 3-0 και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Μπενφίκα ή τη Μαρσέγ. Αρκεί να μη χάσει στο γήπεδό της με τέσσερα γκολ διαφορά!

Τίποτε δεν πήγε καλά για τη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης. Ο Κλοπ θέλησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στην προσπάθεια του να τους έχει… φρέσκους στη μάχη του πρωταθλήματος (ισοβαμεί με την Άρσεναλ στην κορυφή) και το πλήρωσε.

Ο Τζιανλούκα Σκαμάτα που έφυγε ως αποτυχημένος από τη Γουέστ Χαμ τον Ιανουάριο του 2023 σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των Ιταλών.



Κι όχι μόνο αυτό. Για πρώτη φορά Ιταλός παίκτης σκοράρει δύο φορές στο «Άνφιλντ». Για πρώτη φορά η Λίβερπουλ χάνει ματς στο γήπεδό της μετά από 13 μήνες και 35 αγώνες!

Αυτό που φαινόταν… εύκολο για τη Λίβερπουλ, να πει παρών στο Δουβλίνο στις 25 Μαΐου στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, τώρα μοιάζει με… άπιαστο όνειρο.

Ο Κλοπ που το καλοκαίρι έχει δηλώσει ότι θα αποοσυρθεί από τη Λίβερπουλ σε 3.188 μέρες που είναι προπονητής της πέρασε καλές, αλλά δύσκολες στιγμές, αλλά τον εφιάλτη της Πέμπτης σίγουρα δεν τον έχει ξαναζήσει!

Μόνη παρηγοριά του το χειροκρότημα των οπαδών, μετά το ματς, που αναγνωρίζουν την προσφορά του και συγχωρούν τα… λάθη του!



 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This