Ποινή χάδι στον Κούγια για την απαράδεκτη συμπεριφορά στο γήπεδο της OPAP Arena

Must Read

Ως ποινή-χάδι μπορεί να χαρακτηριστεί η «τιμωρία» που επιβλήθηκε στον Αλέξη Κούγια μετά την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο της OPAP Arena.

Όπως ανακοινώθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ για την υβριστική συμπεριφορά του, τιμωρήθηκε με 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών ήταν προκλητικός ενώ έβριζε και έκανε χυδαίες χειρονομίες προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ομάδα χαρακτήρισε την άθλια συμπεριφορά του γνωστού ποινικολόγου ως κάτι που δεν βλέπεις ούτε σε γήπεδο γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στην ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League αναφέρεται;

«Αρ. Απόφ. 91/12-4-2024

ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ (Αξιωματούχο της ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς διωκόμενο και εγκαλούμενο, ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 7923_2024/04-04-2024 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την πράξη της υβριστικής συμπεριφοράς προς θεατές (άρθρα 1, 2, 5, 12 παρ. 1 σε συνδ. με αρ. 11 παρ. 2 και με αρ. 10 παρ. 1 στοιχ, β’, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 12η Απριλίου 2024.

(αγώνας της 31-3-2024 ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 7923_2024/04-04-2024)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This