Άγρια επίθεση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στον Ζάντερ για το πέναλτι

Must Read

Δριμεία επίθεση στο πρόσωπο του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, Ζάντερ, εξαπέλυσαν μέσω των Social Media, χιλιάδες οπαδοί της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής των Σέρβων υπέπεσε σε πέναλτι στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και τον Ερυθρό Αστέρα… σπίτι του.

Δείτε επίσης: Champions League: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-0

Το συμβάν προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών του Αστέρα, οι οποίοι παρά την αδελφοποίηση με τον Ολυμπιακό, έπεσαν να… φάνε τον Ζάντερ χρησιμοποιώντας υβριστικά και ρατσιστικά μηνύματα εις βάρος του στην ανάρτηση του παίκτη μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Μερικά εξ αυτών: «Είσαι καθυστερημένος, άντε γαμ@@@@», «Πόσα πήρες για να κάνεις το πέναλτι;», «Μην ανησυχείς, αδερφέ, ξέρουμε τώρα ότι μπορείς να παίξεις και βόλεϊ, απλά το έκανες σε λάθος παιχνίδι», «Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να συγχωρεθούν, αλλά όχι εσύ», «Σήκω και φύγε από τον Ερυθρό Αστέρα μαζί με αυτούς που σε έφεραν», «Σταμάτα το ποδόσφαιρο», «Είσαι ένας ηλίθιος κλόουν».

Το μήνυμα του Ζάντερ στη λεζάντα ήταν:

«Φώναξε σε μένα και θα σου απαντήσω. Θα σου πω σπουδαία πράγματα, που δεν ξέρεις». Ιερεμία 33:3

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This