Ο πόλεμος καθηλώνει και την Μακάμπι στην βάση της

Με τους Αμερικανούς ειδικά αθλητές να θέλουν να φύγουν άμεσα από το Ισραήλ

Must Read

Συναγερμός… Οι ραγδαίες εξελίξεις στο Ισραήλ δεν αφήνουν ανεπηρέαστο φυσικά εκτός όλης της κοινωνίας και τον αθλητισμό. Ήδη προς ώρας ξαναμπαίνει λουκέτο στα σπορ της χώρας και σε κάθε σχετιζόμενη δραστηριότητα που αφορά εντός αλλά και εκτός των τειχών.

Και αυτό διότι τούτη την ώρα οι αεροπορικές πτήσεις για άλλες χώρες αγνοούνται, είναι είδος προς εξαφάνιση, με Αμερικανούς ειδικά αθλητές να θέλουν να φύγουν άμεσα από το Ισραήλ.

Με αυτά και μ’ αυτά η έκρυθμη κατάσταση επηρεάζει εμμέσως και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» από το ματς της Τρίτης που είναι να γίνει στο Βελιγράδι (Μακάμπι-Μπασκόνια) περιμένει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας στον δρόμο για το φάιναλ φορ του Βερολίνου. Όμως, η αποστολή της Μακάμπι (που χρησιμοποιεί ως έδρα την Σερβία) δεν μπορεί να πετάξει από το Τελ Αβίβ.

Σημειωτέον, η Μακάμπι το Σάββατο αγωνίστηκε κανονικά στην πρωτεύουσα της χώρας, επικρατώντας της Χαποέλ Χολόν (91-82), με την αποστολή της ομάδας του λαού να παραμένει πάντως καθηλωμένη στο Ισραήλ. Και άπαντες να περιμένιυν τις εξελίξεις αι τα νεότερα μηνύματα με τις ενημερώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This