Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Βαρκελώνη – Πέρασε στα προημιτελικά

Must Read

Οι δύο νίκες στη Βαρκελώνη, οι οκτώ διαδοχικές σε τουρνουά, δίνουν δύναμη στον Στέφανο Τσιτσιπά να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο χώρα.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, αλλά παίζοντας έξυπνα, κάνοντας και την απαραίτητη οικονομία δυνάμεων, νίκησε τον Ισπανό Ρομπέρτο Καραμπάγες Μπαένα, νο. 72 στην παγκόσμια καταταξη με 2-0 σετ (7-5, 6-3) σε μια ώρα και 46 λεπτά.

Αυτό που μετρά για τον Στέφανο είναι ότι συνεχίζει να μη χάνει σετ και να περιορίζει τα λάθη που έκαναν, παλαιότερα τους αγώνες του ντέρμπι, ακόμα και με αντιπάλους από το… κάτω ράφι.



Επόμενος αντίπαλός του, μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, και ανάλογα την εξέλιξη των αναμετρήσεων που προηγούνται ο 23χρονος Αργεντινός Φακοπύντο Ντίας Ακόστα, νο. 53 στην παγκόσμια κατάταξη τον οποίο αντιμετωπίζει για πρώτη φορά.

Σε περίπτωση νίκης περνά στον ημιτελικό με στόχο την παρουσία του στον τελικό όπου έχει τρεις εμφανίσεις χωρίς να έχει κερδίσει το τρόπαιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This