Πλέι άουτ Σούπερ Λίγκα: Αγώνες επιβίωσης για Κηφισιά και Παναιτωλικό – Πού μπορείτε να δείτε τους αγώνες

Must Read

Αγωνιστική με αγωνιστική ξεκαθαρίζει η κατάσταση στην ουρά των πλέι άουτ που κρίνει και τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες παραμονής σε εξαιρετικά ακραίο σενάριο, ενώ η μάχη κορυφώνεται μεταξύ Κηφισιάς και Παναιτωλικού. Και οι δύο γνωρίζουν ότι βήμα παραμονής θα κάνουν εάν κερδίσουν βαθμούς από ισχυρότερες ομάδες. Κι αυτό συμβαίνει σήμερα με τον Παναιτωλικό να αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα και την Κηφισιά στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο!

18:30 ΟΦΗ – Βόλος (CS1HD)
Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (1-4-0)/ Η μοναδική του νίκη είναι το 4-0 επί του ΠΑΣ. Αυτή η ροπή προς τις ισοπαλίες του έχει στερήσει βαθμούς που θα βελτίωναν τη θέση του στην τελική κατάταξη.
Επιστρέφει ο Νέιερα, εκτός οι Αποστολάκης, Σημαντηράκης, Μπρεσάν, Χιμένεθ, Γιαννούλης, Σωτηρίου, Αδαμάκης, Καλαφάτης και Κουτεντάκης.
Αήττητος είναι ο ο Βόλος στα πλέι άουτ. Τρέχει ρεκόρ 3-1-0 με μοναδική ισοπαλία το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή και δεν μπλέκει σε σενάρια παραμονής.
Εξέτισε o Άλχο, τιμωρημένος ο Σιέλης (Α). Εκτός οι Τάχατος, Ολιβέρα.
Στατιστικά: Στον α΄’ γ΄λυρο ο Βόλος πήρε την ισοπαλία (1-1) στο Ηράκλειο (24/11), ενώ νίκησε (3-1) στην έδρα του (28/2).
Ο ΟΦΗ στην έδρα του έχει κερδίσει μόλις ένα από τους πέντε αγώνες που έδωσε με τον Βόλο ο οποίος με τη σειρά του έχει δύο νίκες. Ισόπαλα έληξαν τα άλλα δύο ματς. Τέρματα: 5-6

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
4ος:Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (NS2HD)
Ο Αστέρας που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, αλλά είχε εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-7) «καταδίκασε» ουσιαστικά τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη (1-0) στους «Ζωσημάδες».
Εκτός οι Μουνάφο, Καλτσάς, αλλά και οι Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Καρμόνα, Σουρλής, Σίτο, Τζουκάνοβιτς.
Ο Παναιτωλικός πήρε νίκη – εξάποντο στην έδρα της Κηφισιάς και αποσπάστηκε δύο βαθμούς από τις θέσεις υποβιβασμού.
Απόντες οι Σενγκέλια, Μπαλντασάρα, Μλάντεν, Στάγιτς, εκτός αποστολής και οι Καπίνο, Μπάμποκ, Ξενιτίδης, Βοΐλης.
Στατιστικά: Αήττητος είναι, αυτή τη σεζόν, ο Αστέρας σε αγώνες του με τον Παναιτωλικό. Νίκησε (1-0) στο Αγρίνιο (5/11) κι έφερε ισοπαλία (2-2) στην Τρίπολη (19/2) δημιουργώντας ρεκόρ χωρίς ήττα στα τελευταία 19 ματς, ανεξαρτήτως έδρας.
Ως γηπεδούχος στο πρωτάθλημα έχει νικήσει στα 8 από τα 13 ματς. Ο Παναιτωλικός έχει μία νίκη, ενώ τέσσερα μας έληξαν χωρίς νικητή. Τέρματα: 21-8

Διαιτητής: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Αντώνιος Σινιωράκης (Χανίων)

19:30 Ατρόμητος – Κηφισιά (NS Prime)
Ο Ατρόμητος έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του δήλωσε από την αρχή της διαδικασίας των πλέι άουτ ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το τηρεί και το… πληρώνει με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά και αήττητο 7 αγωνιστικών (2-5-0).
Έχει τραυματίες, τους Γιουμπιτάνα, Έρλινγκμαρκ, Τζοβάρα και Κεσχρίντα. Για λόγους ροτέισον έμειναν οι ντε Μποκ και Ντιρκς.
Η ήττα στην Καισαριανή από τον Παναιτωλικό ήταν… μαχαιριά για την Κηφισιά που βρίσκεται στοι «-2» από την παραμονή. Αναζητά πλέον βαθμούς εκτός έδρας για τη σωτηρία.
Επιστρέφουν οι Γκόμπελιτς Γιόβαντσιτς (αποθεραπευτηκαν), ο Πρίτσας (εξέτισε), παραμένουν τραυματίες οι Τεϊσέιρα και Μποτία.
Στατιστικά: Η Κηφισιά νίκησε (2-1) στον α΄ γύρο (1/9) τον Ατρόμητο το «Αθανάσιος Δικάκος» της Λαμίας που χρησιμοποίησε ως έδρα αφού το γήπεδό της στην Καισαριανή δεν ήταν έτοιμο. Ο Ατρόμητος με τη σειρά του νίκησε (3-0) στο Περιστέρι (4/1).

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
VAR: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών)

Κυριακή 21/4
15:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (NS Prime)
Ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε έγκαιρα την παραμονή στην κατηγορία. Απέχει 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει δύο ισοπαλίες στα τελευταία ματς.
Ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία ματς (0-3-4). Ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Εκτός οι Ροσάλες, Τσαούσης και Τούτου, επιστρέφει ο Εραμούσπε.
Στατιστικά:Ο Πανσερραϊκός νίκησε και στους αγώνες της κανονικής περιόδου. Στις Σέρρες (28/9) με 3-1 και στους «Ζωσημάδες» (20/1) με 2-0.
Αήττητος είναι και στους αγώνες πρωταθλήματος ως γηπεδούχος με τη συγκεκριμένη ομάδα. Έχει 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τέρματα: 19-9.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), Νικόλαος Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (6η) αγωνιστική
Σάββατο 27/4
20:00 Αστέρας Τρίπολης ΟΦΗ
20:00 Βόλος – Πανσερραϊκός
20:00 Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα
20:00 Πανσερραϊκός – Ατρόμητος

Η τελευταία (7η) αγωνιστική
Σάββατο 11/5
20:00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός
20:00 Πανσερραϊκός – Κηφισιά
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This