Επίσημα χωρίς ομάδα στο Europa League η Ελλάδα – Το «θαύμα» που κυνηγάει ο Ολυμπιακός

Must Read

Τι κι αν ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στους «32» του Europa League;

Η Ελλάδα κατρακυλά ασταμάτητα στη βαθμολογία της UEFA, καθώς οι Πειραιώτες αποτελούν το μοναδικό ευρωπαϊκό μας εκπρόσωπο, σε αντίθεση με τους βαθμολογικούς «γείτονες» που τα πάνε σαφώς καλύτερα.

Πλέον η Ελλάδα χρειάζεται από τον Ολυμπιακό τρεις περισσότερες νίκες από όσες πετύχουν οι Ρέιντζερς και Σέλτικ μαζί, αλλά και το ΑΠΟΕΛ για να αποφύγει στη 17η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε επίσης: Οπαδοί Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα σε κοινή ειρηνική συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή! (video)

Αν δεν τα καταφέρει τότε μέχρι και τη σεζόν 2021-22 η χώρα θα έχει τέσσερις μόνο ομάδες στην Ευρώπη. Μία στα προκριματικά του Champions League και τρεις στο Europa Conference League, τη νέα διοργάνωση της UEFA. Δε θα έχουμε δηλαδή ομάδα στο Europa League.

Το πραγματικό ζητούμενο, φυσικά, αν και πλέον ουτοπικό, είναι η 15η θέση της βαθμολογίας που δίνει δύο εισιτήρια για το Champions League (δεύτερο και τρίτο προκριματικό), ένα για το Europa (τρίτο προκριματικό) και δύο εισιτήρια για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Για τη 15η θέση πλέον μοναδικές διεκδικήτριες είναι η Σκωτία και η Κύπρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This