Αποκάλυψη διάσημου σταρ του ΝΒΑ – Πάσχει από παράλυση Bell

Τι ανέφερε ο Εμπίντ

Must Read

Ο σούπερ άσος του ΝΒΑ, Τζοέλ Εμπίντ οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη επί των ΝΥ Νικς (125-114) έχοντας 50 πόντους και έτσι η ομάδα του μείωσε σε 2-1 στα playoffs της Ανατολής. Ωστόσο, λίγο μετά τη νέα του μεγαλειώδη εμφάνιση, ο Καμερουνέζος σέντερ αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από παράλυση Bell. Μία πάθηση που προκαλεί ακινησία σε ένα μέρος του προσώπου (πάρεση) και έχει κι άλλα συμπτώματα, όπως θολή όραση!

«Άρχισε μερικές μέρες πριν το ματς με τους Χιτ για τα play in. Είχα φοβερές ημικρανίες, αλλά δεν έδωσα σημασία. Είναι ενοχλητικό όμως πλέον. Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου, το στόμα και το μάτι μου έχουν επηρεαστεί. Είναι δύσκολα για μένα. Όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσω, θα συνεχίσω να παίζω. Είναι μια ατυχία, έτσι το αντιμετωπίζω, αλλά δεν είναι δικαιολογία», τόνισε ο Εμπίντ.

«Η κατάσταση αυτή επηρεάζει κάποιες στιγμές και την όρασή μου, που γίνεται θολή και έπρεπε να βάζω συνέχεια σταγόνες για να είναι υγρό το μάτι μου. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει η πάθηση αυτή. Μου είπαν πως μπορεί να είναι από βδομάδες μέχρι και μήνες. Ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα και να μη γίνουν χειρότερα. Έχω όμορφο πρόσωπο και δεν μου αρέσει όταν το στόμα μου είναι στραβό», πρόσθεσε με χιούμορ ο 30χρονος Αφροαμερικανός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This