Αποθεώθηκε ο θρυλικός Ναδάλ στη Μαδρίτη – Ετοιμάζεται για το «αντίο» του

Ξεχωριστές στιγμές

Must Read

Ο Ράφα Ναδάλ, αποχαιρέτησε το αγαπημένο του τουρνουά στη Μαδρίτη, πιθανότατα στην τελευταία του παρουσία σε επαγγελματικό τουρνουά στο «σπίτι» του.

Ο μυθικός Ναδάλ πάλεψε απέναντι στον Γίρι Λεχέτσκα, ωστόσο ο Ισπανός δεν κατάφερε να παρατείνει την παρουσία του στο Madrid Open, γνωρίζοντας την ήττα από τον Τσέχο με 7-5, 6-4.

Μετά τις εκπλήξεις των διοργανωτών και το συγκινητικό βίντεο με τους 5 τίτλους του στο τουρνουά, ο 38χρονος τενίστας αποχώρησε συγκινημένος από το συγκεκριμένο court για τελευταία φορά ως παίκτης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Είναι εξάλλου έτοιμος όπως έχει τονίσει ο ίδιος να ανακοινώσει το οριστικό αντίο από το άθλημα που υπηρέτησε και το εκτόξευσε.

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εβδομάδα για μένα. Πολύ θετική από πολλές πλευρές. Είχα την ευκαιρία να παίξω ξανά σε αυτό το court. Πριν δύο εβδομάδες, δεν ήξερα καν αν θα παίξω ξανά σε επαγγελματικό παιχνίδι και τώρα έπαιξα σε πέντε ματς τις τελευταίες εβδομάδες. Θα μου μείνει αξέχαστο. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ευχαριστώ. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι που έχει ξεκινήσει απ’όταν ήμουν μικρός. Ήρθα στη Μαδρίτη για πρώτη φορά το 2003, όταν το τουρνουά ήταν indoor. Η πρώτη φορά που ένιωθα ανταγωνιστικός, ήταν το 2005. Ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς τίτλους της καριέρας μου. Από τότε, η υποστήριξή σας ήταν σπουδαία. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά» τόνισε ο Matador.

Ο Ναδάλ υπογράμμισε ότι θα αγωνιστεί στην Ρώμη την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα παίξει στο αγαπημένο του Roland Garros, εφόσον είναι σε θέση να συμμετέχει σε best of five αγώνες. Θα ακολουθήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και το Laver Cup που πιθανότατα θα είναι και το “τελευταίο αντίο” στο τένις για τον αθλητή από τη Μαγιόρκα. Όπως αντίστοιχα έγινε και με τον αιώνιο αντίζηλό του, Ρότζερ Φέντερερ πριν αρκετό καιρό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This