Ολυμπιακός: Ο μουσικός πιλότος που τους ξεσήκωσε – Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά την πρόκριση

Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο για τους παίκτες

Must Read

Στην πτήση της επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού από την Βαρκελώνη στήθηκε τρελό πανηγύρι. Ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και το έδειξε και στην πράξη. πριν την απογείωση της «ερυθρόλευκης» αποστολής προς την Αθήνα, εμφανίστηκε ξαφνικά με μία τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού, εν μέσω αποθέωσης από όλους τους επιβαίνοντες!

 

Μετά το «break» πρόκρισης απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν ραντεβού στο αεροδρόμιο. Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χειροκρότησαν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προκρίθηκαν σε F4 για τρίτη σερί φορά και τέταρτη τα τελευταία επτά χρόνια.




 

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν συνθήματα με κυρίαρχο το «φέρτε μας το ευρωπαϊκό».  «Παιδιά χίλια ευχαριστώ που είστε τέτοια ώρα εδώ», είπε στους εκστασιασμένους φίλους της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας.




 

Την αποθέωση γνώρισε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποδοχή τους και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία.

Μπαρτζώκας: «Είναι απίστευτο αυτό που κάνατε, είναι κάτι περισσότερο από πρωτάθλημα»

Μιλώντας στους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, τους είπε:

«Είναι απίστευτό αυτό που κάνατε με όλα αυτά τα προβλήματα. Είναι το τρίτο σερί Φάιναλ Φορ, είναι κάτι περισσότερο από πρωτάθλημα αυτό. Το αξίζετε 100%!».
Έπειτα όλοι μαζί ξέσπασαν ξανά σε πανηγυρισμούς, φωνάζοντας «Πάμε να το πάρουμε, δύο ακόμα παιχνίδια έμειναν».

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This