Δήλωση Γκασπερίνι της Αταλάντα: «Δεν καταλαβαίνω αυτό με τα τρόπαια, δεν έγινα καλύτερος απ’ ό,τι ήμουν το απόγευμα»

Όσα είπε ο αρχιμάστορας των μπεργκαμάσκι

Must Read

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι οδήγησε την Αταλάντα στο πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο και πρώτο γενικότερα από το 1963. Ωστόσο, μετά την λήξη του τελικού του Γιουρόπα με την Λεβερκούζεν είχε έτοιμες τις ατάκες.

«Δεν καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, να σε κρίνουν από τα τρόπαια. Δεν είναι ότι έγινα καλύτερος απ’ ό,τι ήμουν το απόγευμα» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος στα 66 του χρόνια πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο!

«Νομίζω πως γράψαμε ιστορία, και για τον τρόπο που νικήσαμε. Τρομερό, επαναλάβαμε το Λίβερπουλ, τη Λισαβόνα… Η Σπόρτινγκ πήρε το πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ ήταν πρώτη στην Premier League όταν την αποκλείσαμε. Απίθανο. Τα παιδιά ήταν φοβερά, ήταν μία αξιομνημόνευτη εμφάνιση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This