Ευρωλίγκα – Final-4: Ο θρυλικός αλλά και γυπαετός Σκότι Πίπεν έφαγε μπακλαβά και φλέρταρε την Τουρκάλα παρουσιάστρια

Φοβερός κάποτε στα καρφώματα, αλλά... άσος και στο φλερτ ο «Ινδιάνος»

Must Read

Ο θρυλικός άσος των Μπουλς και πρώην διόσκουρος του Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, έκανε πρόβλεψη χθες, αρχικά για τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στο Final 4 της Euroleague, αλλά… δεν ήταν αντικειμενικός. Δείτε τους σπαρταριστούς διαλόγους!
Η Τουρκάλα παρουσιάστρια, Ντενίζ Ακσόι, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της ούτε στιγμή από την ώρα που τον είδε. Μόλις έφτασε δίπλα της ο 59χρονος παλαίμαχος αστέρας του ΝΒΑ, εκείνη αμέσως τού παραχώρησε την θέση της. Και άρχισε το… παιχνίδι: «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω», είπε. «Ούτε εγώ», της απάντησε εκείνος. «Μπορώ να σε αγκαλιάσω; Μπορούμε να μείνουμε έτσι; Να βγάλουμε μία selfie;», συνέχισε η παρουσιάστρια.
Έπειτα, με αφορμή το γεγονός ότι στον πρώτο ημιτελικό κοντραρίστηκαν μια τουρκική και μια ελληνική ομάδα, η Ντενίζ Ακσόι έδωσε στους καλεσμένους της να δοκιμάσουν μπακλαβά. «Έχουμε ένα γλυκό που είναι ελληνικό και τουρκικό», είπε στους καλεσμένους της, τον Δημήτρη Ιτούδη, τον Τσίμα Μόνεκε (παίκτη της Μπασκόνια) και τον Σκότι Πίπεν. «Ξέρω καλά αυτό το γλυκό», σχολίασε ο «Ινδιάνος» με το άφρο μαλλί.
Πρώτα, η παρουσιάστρια έδωσε ένα κομμάτι στον Δημήτρη Ιτούδη, τον «αγαπημένο μου Έλληνα σε όλο τον κόσμο», όπως είπε. «Το λατρεύω. Λατρεύω αυτόν που μου το σέρβιρε», σχολίασε όλο νόημα ο Πίπεν.

Από το pregame show δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι προβλέψεις για το ματς Παναθηναϊκός- Φενέρ. Αλλά ο Πίπεν δεν ήταν αντικειμενικός. Όταν η Ακσόι τού ζήτησε να κάνει πρόβλεψη, εκείνος τής έριξε το μπαλάκι. «Θέλω να νικήσει η Φενέρμπαχτσε», απάντησε η παρουσιάστρια και ο θρύλος του ΝΒΑ χαμογελώντας τής είπε «δεν ξέρω ποιοι παίζουν, αλλά αυτοί θέλω να κερδίσουν κι εγώ τότε».

 

Δείτε επίσης:

Ευρωλίγκα: Για πρώτη φορά στην ιστορία Παναθηναϊκός-Ρεάλ ζευγάρι σε Final-4!

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των Τούρκων της Φενέρ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This