Κορυφαίος αθλητής της δεκαετίας ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Must Read

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής της δεκαετίας από το γνωστό πρακτορείο «Associated Press».

Ο «Βασιλιάς» ξεχώρισε ανάμεσα σε μία λίστα από βαριά ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού όπως ο Τάιγκερ Γουντς (γκολφ), ο Ουέιν Γκρέτζκι (χόκεϊ πάγου) και ο Άρνολντ Πάλμερ (γκολφ). Την πεντάδα συμπλήρωσαν ακολουθώντας τον σούπερ σταρ των Lakers, οι Τομ Μπρέιντι (NFL), Γιουσέιν Μπολτ (σπριντ), Λιονέλ Μέσι (ποδόσφαιρο) και Μάικλ Φελπς (κολύμβηση).

Δείτε επίσης: Οι πιο «δυνατές» αθλητικές στιγμές του 2019

«Άφησε το Κλίβελαντ για το Μαϊάμι, έγινε πρωταθλητής, επέστρεψε στο αγαπημένο του Οχάιο, έφερε έναν ακόμα τίτλο κι έπειτα έφυγε για τους Λέικερς και την επόμενη πρόκληση.

Έπαιξε σε οκτώ σερί τελικούς. Κανένας ΝΒΑer δεν κέρδισε περισσότερα παιχνίδια ή βραβεία MVP τα τελευταία δέκα χρόνια, από όσα εκείνος. Ίδρυσε ένα σχολείο. Παντρεύτηκε τον εφηβικό του έρωτα», ήταν το μήνυμα του κορυφαίου πρακτορείου για τον «Βασιλιά».

Ο ίδιος σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σημείωσε πως:

«Πριν από 10 χρόνια ήμουν 25. Τώρα, στα 35, είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου και έχω μεγαλύτερη ενσυναίσθηση στο τι θέλω από αυτή. Σε αυτά τα 10 χρόνια υπήρχαν καλά και άσχημα και οποιοσδήποτε έξυπνος θέλει να ωριμάσει, μαθαίνει από όλες αυτές τις εμπειρίες».

Να σημειωθεί πως στις γυναίκες, κορυφαία αθλήτρια της δεκαετίας αναδείχθηκε η τενίστρια, Σερένα Ουίλιαμς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This