Χωρίς απόφαση έληξε η συνεδρίαση ΕΠΟ-Super League για την αποχή των διαιτητών

Must Read

Χωρίς ουσιαστικό και οριστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ΚΕΔ, εκπροσώπων της Super League και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας το πρωί της Τρίτης (31/12).

Παρά την εκτεταμένη προσπάθεια που καταβλήθηκε να πειστούν οι διαιτητές να ακυρώσουν την αποχή που προανήγγειλαν για την προσεχή αγωνιστική, εκείνοι εμμένουν στη στάση τους.

Δείτε επίσης: Οι πιο «δυνατές» αθλητικές στιγμές του 2019

Έτσι, λοιπόν, η κατάσταση βρίσκεται πλέον στα χέρια των διαιτητών, με τους εκπροσώπους τους, Τζήλο, Ζαχαριάδη και Παπαπέτρου μετά το τέλος της συνάντησης να απομονώνονται για να λάβουν κάποια απόφαση.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, από την πλευρά της Super League έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της συζήτησης:

«Ήταν μία μακρά συνάντηση, ενώ υπήρξε και το κομμάτι που ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των διαιτητών. Επειδή εκκρεμεί μία δική τους εσωτερική διαδικασία ως προς τις εξελίξεις, θα ήθελα να σεβαστώ αυτό που έχουν ορίσει ως τρόπο επικοινωνίας. Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αφού εκκρεμεί τι θα αποφασίσουν εκείνοι. Για οτιδήποτε προκύψει, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτησης της Λίγκας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This