Ο Ελ Αραμπί πήρε το όπλο του και κλείνει στόματα (video)

Must Read

Εχει πάρει το «όπλο» του ο Ελ Αραμπί και οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Μαροκινός «πιστολέρο» των «ερυθρολεύκων» διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, σκοράροντας κατά ριπάς, και άπαντες πίνουν νερό στο όνομά του, αλλά και σε εκείνο του… Μάρκους Μπεργκ.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Σουηδός ήταν ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ωστόσο η διστακτικότητά του να πει το «ναι» υποχρέωσε τους Πειραιώτες να στραφούν σε άλλες λύσεις. Με τις ευλογίες του Φρανσουά Μοντεστό και την πολύτιμη συνεισφορά του Ζοσέ Ανιγκό, ο 32χρονος που είχε προταθεί στον Πέδρο Μαρτίνς ακόμη κι από οπαδό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπιασε Λιμάνι (ως ελεύθερος από την Αλ Ντουχάιλ) τον περασμένο Ιούλιο και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει υποχρεώσει τους πάντες να του βγάζουν το καπέλο.

Αλλωστε φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ μετρώντας 13 γκολ, εκ των οποίων τα εννέα τα πέτυχε στα τελευταία έξι παιχνίδια, σε 17 εμφανίσεις. Την περασμένη αγωνιστική σημείωσε χατ τρικ στη Λαμία και έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού έπειτα από σχεδόν έξι χρόνια που το καταφέρνει σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ο προηγούμενος ήταν ο Νέλσον Βαλντές, στο Εργοτέλης – Ολυμπιακός (1-4), στις 23 Μαρτίου 2014.

Πρωταγωνιστής και στην Ευρώπη

Την εκτελεστική του δεινότητα ο Ελ Αραμπί την απέδειξε όμως και εκτός των συνόρων, σε παιχνίδια με πολύ υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τράνταξε δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα και συγκεκριμένα απέναντι στην Κράσνονταρ του Μπεργκ, ενώ στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σημείωσε τρία γκολ κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, το τέρμα που πέτυχε ενάντια στην ομάδα του Βελιγραδίου έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα του Πειραιά για συμμετοχή στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Συνολικά μέχρι τώρα ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει 18 τέρματα, με όλους τους τρόπους, σε 26 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα. Την ίδια ώρα ο Μπεργκ «ψάχνεται» ακόμη στη Ρωσία, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές σε 14 ματς πρωταθλήματος, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ μόλις μία σε τέσσερις παρουσίες. Υπενθυμίζεται ότι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ του περασμένου καλοκαιριού είχε μείνει άσφαιρος. Κατά κάποιον τρόπο νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του Ελ Αραμπί και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξαρχής δεν έδειχνε ζεστός με την απόκτηση του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού.

Πρόσφατα, μάλιστα, φίλος του πειραϊκού συλλόγου έδωσε στη δημοσιότητα και ένα μήνυμα που είχε αποστείλει στον τεχνικό του πειραϊκού συλλόγου τον περασμένο Μάιο, προτείνοντάς του τον Μαροκινό «εκτελεστή». Τύφλα να ‘χουν οι σκάουτερ…

Δείτε επίσης: Σε τουρνουά και σε φιλανθρωπικό… σουβλάκι ο Τσιτσιπάς, για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This