Σε τουρνουά και σε φιλανθρωπικό… σουβλάκι ο Τσιτσιπάς, για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας!

Must Read

Έλληνες ομογενείς, ιδιοκτήτες σουβλατζίδικου στην Αυστραλία, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα τυλιχτό, το οποίο βάφτισαν «Tsitsipas Souvlaki», αποφάσισαν να δώσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις του για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας!  

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του στη φιλική αναμέτρηση με τον Ματέο Μπερετίνι στο «Kooyong Classic», ένα φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε 14 με 16/1 στη Μελβούρνη για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, επιβεβαίωσε τη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του διάσημου σουβλατζίδικου «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης, καθώς συμφώνησαν από κοινού να δωθούν τα έσοδα από το «σουβλάκι του Στέφανου Τσιτσιπά» για βοήθεια προς τους πυρόπληκτους της χώρας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

Διαβάστε επίσης: Απίθανο τρολάρισμα του Τζόκοβιτς στον Τσιτσιπά: «Όταν τα έκανα εγώ αυτά εσύ φόραγες πάνες» (video)

Η εν λόγω λιχουδιά, η οποία δημιουργήθηκε από τους ιδιοκτήτες του σουβλατζίδικου μετά την πρώτη πρόκριση Έλληνα πρωταθλητή στα ημιτελικά του Australian Open, ο οποίος, μάλιστα, πρότεινε και τη συνταγή, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ρόδι, μέντα, τριμμένη φέτα και αρνίσιο κρέας, ενώ η τιμή του είναι 16 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 10 ευρώ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Tsitsipas Souvlaki» αποτελεί γκραν σουξέ του μαγαζιού, με χιλιάδες Αυστραλους να σπεύδουν από κάθε γωνιά της Ωκεανίας για να το γευτούν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This