Απίθανο τρολάρισμα του Τζόκοβιτς στον Τσιτσιπά: «Όταν τα έκανα εγώ αυτά εσύ φόραγες πάνες» (video)

Must Read

Με μία αφοπλιστική ατάκα απάντησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον Στέφανο Τσιτσιπά όταν ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να τον πιάσει στον ύπνο και να του «κλέψει» πόντο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε για τη στήριξη των πυρόπληκτων της Αυστραλίας. Στο συγκεκριμένο διπλό (αγωνίζονταν δύο παίκτες για κάθε ομάδα) συμμετείχαν μαζί με τους «πρωταγωνιστές» και οι  Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντομινίκ Τιέμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Νικ Κύργιος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τσιτσιπάς πήγε να εκτελέσει σερβίς και θέλοντας να ξεγελάσει τους αντιπάλους του σέρβιρε με τη ρακέτα από κάτω, χωρίς όμως επιτυχία αφού η μπάλα κατέληξε στο φιλέ.

Η απάντηση του Τζόκοβιτς ήταν άμεση (σε τέτοιου είδους αγώνες οι παίκτες φορούν μικρόφωνα) και «πίκαρε» τον Έλληνα τενίστα λέγοντας: «Έκανα αυτό το κόλπο πριν από 20 χρόνια. Εσύ τότε φορούσες ακόμα πάνες». 

Όπως ήταν φυσικό το πείραγμα του «Νόλε»… λύγισε τόσο τους θεατές όσο και τον Τσιτσιπά ο οποίος γέλασε με την ψυχή του.

Να σημειωθεί ότι από τον αγώνα συγκεντρώθηκαν 5 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας που διατέθηκαν στα θύματα των πυρκαγιών της Αυστραλίας.

Δείτε επίσης: Euroleague: Παναθηναϊκό-Μπάγερν 98-83 – Νίκη με άγχος για το «τριφύλλι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This