«Σκόρπισε» με triple double τους Bulls ο Αντετοκούνμπο και έγραψε ιστορία (video)

Must Read

Εύκολη νίκη επί των Chicago Bulls πήραν οι Milwaukee Bucks επικρατώντας με 111-98.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν κορυφαίος για τα «ελάφια» για ακόμα μία φορά σκοράροντας 28 πόντους, μαζεύοντας 14 ριμπάουντ, μοιράζοντας 10 ασίστ και σημειώνοντας μία τάπα ένα κλέψιμο αλλά και 8 λάθη. Συνολικά μέτρησε 12/20 σουτ, 3/9 βολές και 1/5 τρίποντα.

Άξιος συμπαραστάτης του Γιάννη ήταν ο Μίντλετον με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από τους Bulls ξεχώρισε ο Λαβίν με 24 πόντους.

Να σημειωθεί πως η νίκη των Bucks συνοδεύτηκε και με μία τεράστια διάκριση για τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγινε ο 6ος νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που φτάνει τους 10.000 πόντους στην καριέρα του.

Το επίτευγμά του αυτό το πέτυχε σε ηλικία 25 ετών και 45 ημερών ενώ οι πέντε θρύλοι που βρίσκονται από πάνω του είναι οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κόμπι Μπράιαντ, Καρμέλο Άντονι και Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Δείτε επίσης: Οι κορυφαίες φάσεις του Αντετοκούνμπο κόντρα σε κάθε ομάδα του NBA (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This