Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου με «αδιέξοδο» στα σημαντικά ζητήματα (video)

Must Read

Χωρίς λύση στα θέματα ουσίας φαίνεται να ολοκληρώθηκε η συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που κράτησε τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, αποκάλυψε ότι ειπώθηκαν πράγματα «προσβλητικά».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των κ.κ. Λευτέρη Αυγενάκη και Χέρμπερτ Χούμπελ, στο μόνο που υπήρξε σύγκλιση, ήταν στη διεξαγωγή εκλογών στην ΕΠΟ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς και στο να υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα καθοριστικά παιχνίδια.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» εκφράζουν απογοήτευση για το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζουν, δεν βγήκαν ουσιαστικά συμπεράσματα, αν και υπήρχε η ευκαιρία.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ιδιαίτερα «καυστικός» στην τοποθέτησή του, μιλώντας για επίορκους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ και επιμένοντας για σκάνδαλο στην υπόθεση ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: «Η ΑΕΚ λέει ναι σε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό. Φτιάξτε τη διαιτησία καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμείς είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς», είπε ο ισχυρός άντρας της «Ένωσης» προς τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA και όταν ο Ζόραν Λάκοβιτς έκανε λόγο για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ, του απάντησε.

«Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσείς πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Λίγο μετά τις 18:45, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη άρχισαν να αποχωρούν από την αίθουσα. Πρώτοι αποχώρησαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς να μιλήσουν στους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης: Κόντρα Μαρινάκη-Σαββίδη σε όλα τα επίπεδα και στο βάθος το… τόπι!

Στη συνάντηση μετείχαν ακόμη εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA, καθώς και οι Βαγγέλης Γραμμένος, Λευτέρης Αυγενάκης και Μηνάς Λυσάνδρου.

«Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, όμως έβαλε μια καλή σειρά. Έγινε μια καλή αρχή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για έναν διάλογο των εκπροσώπων των κορυφαίων. Έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της FIFA/UEFA και τους ευχαριστούμε. Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, με θέαμα και γεμάτα γήπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Η συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, αλλά έβαλε μια σειρά και αύριο με την επικύρωση όλων των μελών της steering committee θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά. Έγινε μια καλή αρχή. Ελπίζω να συνεχιστεί», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This