Η «καψούρα» της Ρεάλ Μαδρίτης με τους πιτσιρικάδες

Must Read

Αλλαγή σελίδας, αλλαγή φιλοσοφίας, οι «γκαλάκτικτος» έχουν αλλάξει ρώτα! Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανέκαθεν μια ομάδα που αγόραζε όποιον ήθελε. Οποιος παίκτης μεσουρανούσε ανά εποχή, η «βασίλισσα» του άπλωνε… χρυσάφι στα πόδια του ώστε να τον κάνει δικό της. Επενδύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έβαλε τις βάσεις για την ομάδα που αργότερα κατέκτησε τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ σε πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2009 έδωσε περισσότερα από 220.000.000 ευρώ για να αγοράσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Μπενζεμά, Τσάμπι Αλόνσο, Ραούλ Αλμπιόλ, Αλβάρο Νεγρέδο και Αλβάρο Αρμπελόα.

Η αποχώρηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ για τη Γιουβέντους έφερε ένα ντόμινο προβλημάτων που δεν είχε τέλος. Ετσι, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε απόφαση να αλλάξει τη φιλοσοφία του και να επενδύσει σε νεαρούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές, βλέποντας ουσιαστικά προς το μέλλον. Τελευταίος νεαρός που αποκτήθηκε από τους «μερένχες» είναι ο 18χρονος Ζεσούς Ρεϊνιέρ, ο οποίος μετρά μόλις έξι μήνες επαγγελματικής καριέρας. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι ένας σύγχρονος χαφ, που πολλοί τον παρουσιάζουν με τον Κακά, είναι αρχηγός στην Κ23 της πατρίδας του και έφτασε με τη Φλαμένγκο μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Στη Ρεάλ πιστεύουν πως στα χέρια του Ζιντάν ο Ρεϊνιέρ μπορεί να γίνει ο νέος… Κρόος της ομάδας.

Με τον 18χρονο Βραζιλιάνο χαφ οι Μαδριλένοι διαθέτουν πλέον μια… ντουζίνα νεαρών αστεριών. Ο λόγος για τους Ροντρίγκο (19 χρόνων), Φεντερίκο Βαλβέρδε (21 χρόνων), Λούκα Γιόβιτς (22 χρόνων), Βινίσιους Τζούνιορ (19 χρόνων), Εντέρ Μιλιτάο (22 χρόνων), Ντάνι Θεμπάγιος (23 χρόνων), Αντρί Λούνιν (20 χρόνων), Μάρτιν Εντενγκαρντ (21χρόνων), Αχράφ Χακίμι (21 χρόνων), Σέρχι Ρεγκιλιόν (23 χρόνων) και Τακεφούσα Κούμπο (18 χρόνων).

Κάποιοι εξ αυτών ανήκουν ήδη στο ρόστερ των 13 φορές πρωταθλητών Ευρώπης, άλλοι είναι δανεικοί, ενώ άλλοι αναμένεται να ενταχθούν άμεσα στο ενεργητικό της. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον των «μαδριδίστας» είναι καλά… πόδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This