ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΠοδοσφαιριστής απέρριψε μεγάλη πρόταση της ισραηλινής Μακάμπι Χάιφα γιατί «δεν θέλω αιματοβαμμένο χρήμα»

Ποδοσφαιριστής απέρριψε μεγάλη πρόταση της ισραηλινής Μακάμπι Χάιφα γιατί «δεν θέλω αιματοβαμμένο χρήμα»

Ο Νορβηγός Σέτερ

Η Μακάμπι Χάιφα πίστεψε πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Φραντζί Πιερό -που ως γνωστόν μετακόμισε στην ΑΕΚ– στον Όλε Σέτερ. Ωστόσο οι… ενέργειες της κυβέρνησης του Ισραήλ χάλασαν την μεταγραφή!

Οσύλλογος έκανε πλουσιοπάροχη πρόταση στον επιθετικό της νορβηγικής Ρόζεμποργκ, ο οποίος όμως την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες, λόγω της αντίθεσής του προς το κράτος και τις πρακτικές του Ισραήλ.

«Δεν θα εκπροσωπήσω μια χώρα που παίρνει αθώες ζωές. Κανένα ποσό δεν μπορεί να αγοράσει τις αξίες μου, επιλέγω να είμαι άνθρωπος αντί του αιματοβαμμένου χρήματος», ανέφερε ο 28χρονος σέντερ φορ, τασσόμενος υπέρ της Παλαιστίνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης