Δάκρυσε το Staples Center στο «αντίο» των Lakers στον Kobe Bryant (video)

Must Read

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στο Staples Center, στον πρώτο αγώνα των Los Angeles Lakers μετά το θάνατο του Kobe Bryant.

Το σπίτι του θρύλου των Lakers για είκοσι χρόνια ντύθηκε σύσσωμο με φανέλες του «8» και του «24» που τίμησε ο μεγάλος Kobe Bryant κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του.

Στο κέντρο του παρκέ στήθηκαν συνθέσεις μωβ και κίτρινων λουλουδιών που σχημάτιζαν τους δύο αριθμούς ενώ υπό τις μελωδίες βιολιού και του τραγουδιού του Usher, οι φίλοι των Lakers είπαν το αντίο τους στον θρύλο της ομάδας τους την ώρα που στο κεντρικό cube (οι οθόνες του γηπέδου) παιζόταν βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές του Bryant.

Τόσο οι παίκτες των Lakers όσο και αυτοί των φιλοξενούμενων Blazers φόρεσαν μπλούζες του Bryant με μαύρη ταινία σε ένδειξη πένθους στην αριστερή μεριά και το KB στη δεξιά της φανέλας.

Στην παρουσίαση των παικτών, μάλιστα, οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν όλοι στο παρκέ με την παρουσίαση που είχε ο Kobe Bryant την τελευταία του χρονιά στους Lakers: «Έχοντας ύψος 2.01, στην 20η του χρονιά από το Lower Merion High School, με τον αριθμό 24, υποδεχθείτε τον Kobe Bryant».

https://twitter.com/Lakers/status/1223454877814149121

Το δικό του αντίο είπε και ο LeBron James στον επί σειρά χρόνων αντίπαλο αλλά και πολύ στενό του φίλο. Ο «Βασιλιάς» πήρε το μικρόφωνο, βρέθηκε στο κέντρο του παρκέ και αφού απέδωσε φόρο τιμής σε όλα τα θύματα της μοιραίας πτώσης, μίλησε για τον Kobe Bryant εμφανώς συγκινημένος.

«Είχα ετοιμάσει έναν λόγο, αλλά τα πετάω όλα και θα τα πω όπως βγαίνουν από την καρδιά μου. Απόψε γιορτάζουμε το παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, αποσύρθηκε στα 38 του και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Στα λόγια του Κόμπι… Mamba Out. Αλλά στα δικά μας, δεν θα σε ξεχάσουμε, θα ζεις αδελφέ μου».

Δείτε επίσης: EuroLeague: Βαλένθια – Παναθηναϊκός 94-87

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This