Εντύπωση κάνουν τα έξοδα του υφυπουργείου Αθλητισμού σε λουλούδια, δώρα, τηλέφωνα και… Nova

Must Read

Ιδιαίτερα… γενναιόδωρος έχει αποδειχθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης στην επτάμηνη θητεία του ως υφυπουργός. Δεν είναι μακρινό, άλλωστε, το πριμ των 10.000 ευρώ που έδωσε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου ως έκτακτη ενίσχυση. Αντίστοιχη στήριξη, βέβαια, δε δόθηκε σε καμία άλλη ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, κάτι που δημιουργεί όπως είναι λογικό, ερωτηματικά.

Φυσικά, αξιοσημείωτες είναι και οι πληρωμές των υπαλλήλων του υφυπουργείου Αθλητισμού για υπερωρίες όπως αποδεικνύει με στοιχεία της η «Διαύγεια».

Επί της θητείας του κου Αυγενάκη, βέβαια, έχουν διοριστεί ή αποσπαστεί τουλάχιστον δέκα υπάλληλοι, αριθμός που προκαλεί απορία κατά πόσο είναι αναγκαίοι όλοι εκείνοι. Τα στοιχεία από τις αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί στη «Διαύγεια», μάλιστα, φανερώνουν κάποια διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για αγορά λουλουδιών, ατζεντών, δώρων με την αιτιολογία «δημόσιες σχέσεις του γραφείου του υφυπουργού». Σημαντικά ποσά δαπανήθηκαν όμως και για το βάψιμο του γραφείου του κου Αυγενάκη όπως και 105.000 ευρώ μόνο για σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Εντύπωση ακόμα, προκαλούν τα 328 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, η οποία όπως είναι γνωστό προσφέρει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την Euroleague.

Δείτε επίσης: Η «δημοκρατία» βαθμολογεί την Κυβέρνηση – Αυτογκόλ και ρήγμα την έριξαν κάτω από τη βάση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This