Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Εντύπωση κάνουν τα έξοδα του υφυπουργείου Αθλητισμού σε λουλούδια, δώρα, τηλέφωνα και… Nova

Ιδιαίτερα… γενναιόδωρος έχει αποδειχθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης στην επτάμηνη θητεία του ως υφυπουργός. Δεν είναι μακρινό, άλλωστε, το πριμ των 10.000 ευρώ που έδωσε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου ως έκτακτη ενίσχυση. Αντίστοιχη στήριξη, βέβαια, δε δόθηκε σε καμία άλλη ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, κάτι που δημιουργεί όπως είναι λογικό, ερωτηματικά.

Φυσικά, αξιοσημείωτες είναι και οι πληρωμές των υπαλλήλων του υφυπουργείου Αθλητισμού για υπερωρίες όπως αποδεικνύει με στοιχεία της η «Διαύγεια».

Επί της θητείας του κου Αυγενάκη, βέβαια, έχουν διοριστεί ή αποσπαστεί τουλάχιστον δέκα υπάλληλοι, αριθμός που προκαλεί απορία κατά πόσο είναι αναγκαίοι όλοι εκείνοι. Τα στοιχεία από τις αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί στη «Διαύγεια», μάλιστα, φανερώνουν κάποια διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για αγορά λουλουδιών, ατζεντών, δώρων με την αιτιολογία «δημόσιες σχέσεις του γραφείου του υφυπουργού». Σημαντικά ποσά δαπανήθηκαν όμως και για το βάψιμο του γραφείου του κου Αυγενάκη όπως και 105.000 ευρώ μόνο για σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Εντύπωση ακόμα, προκαλούν τα 328 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, η οποία όπως είναι γνωστό προσφέρει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την Euroleague.

Δείτε επίσης: Η «δημοκρατία» βαθμολογεί την Κυβέρνηση – Αυτογκόλ και ρήγμα την έριξαν κάτω από τη βάση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ