Markopoulo Park: Εννέα μεγάλοι νικητές στο τζακ ποτ του ΣΚΟΡ 6

Must Read

Έλληνες ιδιοκτήτες επενδύουν σε 13 ίππους από τον οίκο Τattersalls

Εννέα μεγάλους νικητές που μοιράστηκαν το μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 ανέδειξε η 5η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Επτά από τα δελτία που κερδίζουν από 4.896,25 ευρώ το καθένα παίχτηκαν σε περιοχές της Αθήνας, ένα στα γκισέ του Markopoulo Park κι ένα στη Μυτιλήνη.

Στιγμιότυπο από τις ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Οι ιπποδρομίες πραγματοποιήθηκαν στον απόηχο της δημοπρασίας του οίκου Tattersalls και την αγορά 13 καθαρόαιμων ίππων από Έλληνες ιδιοκτήτες, που προστίθενται στο ήδη αυξημένο ιππικό δυναμικό των ελληνικών ιπποδρομιών. Οι Έλληνες που επισκέφθηκαν το Newmarket της Αγγλίας αγόρασαν έντεκα 3ετείς, έναν ίππο 4 ετών κι έναν ίππο 5 ετών, παρά το γεγονός ότι η δημοπρασία ήταν η ακριβότερη των τελευταίων τριών ετών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την αγορά νεαρών αλόγων.

Νικητής της κούρσας της ημέρας και του Τροπαίου Φεβρουαρίου αναδείχθηκε ο πενταετής καθαρόαιμος ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ, ιδιοκτησίας SHOW ME PICK THREE STABLES, με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και προπονητή τον Παναγιώτη Θεολόγου.

Νέα ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών

Νέα ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών

Από την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, οι ιπποδρομίες στο Markopooulo Park θα ξεκινούν στις 14:00.

Πλήθος δραστηριοτήτων για τους μικρούς επισκέπτες στο Markopoulo Park

Kι αυτή την Κυριακή πολλές οικογένειες επέλεξαν το Markopoulo Park για ένα ευχάριστο πρωινό με πλήθος δραστηριοτήτων. Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, ενώ ζωγράφισαν και διασκέδασαν με τα καινούργια παιχνίδια δεξιοτεχνίας και δημιουργίας στο ανανεωμένο Family Club.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This