Κυριακή 20/6/2021

Η πρώτη φωτογραφία ντοκουμέντο από το ελικόπτερο του Μπράιαντ – Δεν υπήρξε μηχανική βλάβη σύμφωνα με τους ερευνητές (video)

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες πτώσης του ελικοπτέρου του Κόμπε Μπράιαντ συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας στις Μεταφορές δημοσιοποίησε μία φωτογραφία ντοκουμέντο στην οποία απεικονίζεται το ελικόπτερο με τους εννέα επιβαίνοντες να πετά μέσα στην ομίχλη.

Η ίδια υπηρεσία κοινοποίησε έναν χάρτη όπου αποτυπώνονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η έκθεση της υπηρεσίας «ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3 Χ 4,5 μέτρα και είχε βάθος 60 εκατοστά».

Στην ίδια έκθεση σημειώνεται πως δεν προκύπτει από κάπου η ύπαρξη μηχανικού προβλήματος ενώ οι ερευνητές θεωρούν πως ο κινητήρας δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν κανονικά τη στιγμή της πρόσκρουσης. Ο πίνακας οργάνων καταστράφηκε κατά τη συντριβή ενώ οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν. Η εκτίμηση των ακριβών συνθηκών δυσχεραίνεται καθώς το σύστημα ελέγχο ήταν σπασμένο και υπέστη σοβαρή ζημιά από τη φωτιά που προκλήθηκε.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός θρύλος του μπάσκετ και η 13χρονη κόρη του σκοτώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2020 και χθες, έγινε γνωστό πως στις 24 Φεβρουαρίου θα κηδευτούν στο Staples Center.

Δείτε επίσης: Πέρασαν 39 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ