Είναι ο Εμρέ Μορ αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός;

Must Read

Σανίδα σωτηρίας από τον Ολυμπιακό στον δαιμόνιο εξτρέμ που θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά…

  • του Χρήστου Δάντση

Από το Φάρουμ μεταπήδησε με τις καλύτερες συστάσεις στο Ντόρτμουντ, δεν τις επιβεβαίωσε όμως και βρέθηκε στο Βίγκο, για να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη. Ούτε εκεί όμως έμελλε να στεριώσει ο Εμρέ Μορ, βουλιάζοντας στο εγώ του. Ο Ολυμπιακός τού έδωσε σανίδα σωτηρίας φέρνοντάς τον (ως δανεικό από τη Θέλτα) στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά, ευελπιστώντας να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Ο 22χρονος δαιμόνιος εξτρέμ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δανία αλλά αγωνίζεται με την Εθνική Τουρκίας, θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Γι’ αυτό και η Ντόρτμουντ είχε δαπανήσει περίπου 10.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το 2016 από την Νόρτζελαντ. Ονειρό του ήταν να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός αγωνιζόταν στη Ρεάλ, όμως λοξοδρόμησε όταν δεν έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε στην Ισπανία, αλλά για τη Θέλτα, το 2017, αντί 13.000.000 ευρώ. Κι εκεί όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του.

Πιο πολύ απασχόλησε τα ιβηρικά ΜΜΕ με τα ακριβά αυτοκίνητα που είχε στο γκαράζ της πολυτελούς έπαυλης όπου διέμενε και διέθετε μέχρι και χρυσοποίκιλτο θρόνο με το ονοματεπώνυμό του, παρά για τα πεπραγμένα του εντός των τεσσάρων γραμμών. Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία είχε σχέση με το μοντέλο Αντζέλικα Πέρλα, στην οποία φέρεται ότι δώρισε μια πανάκριβη Mercedes!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μορ βρέθηκε στη Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού έπειτα από εισήγηση του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος τον γνώριζε καλά από την Εθνική Τουρκίας, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να τον τιθασεύσει. Εξάλλου στη μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι δεν μπορεί να μπει σε καλούπια, παίζοντας πιο πολύ για τον εαυτό του παρά για την ομάδα. Ο ίδιος, προτού αποχωρήσει από τη «Γαλατά», παραδεχόταν ότι κινούνταν σε ρηχά νερά, αλλά δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει στην ομάδα.

Ενας πρώην μάνατζέρ του εξήγησε για το… ξεφούσκωμα του Μορ πως οι κακές παρέες τον οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού. Η μητέρα του, με καταγωγή από τα Σκόπια, είναι αυτή που του δίνει δύναμη και είναι ένας από τους λόγους που ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού θέλει να πετύχει. Την έχει πικράνει ουκ ολίγες φορές κι ας του στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Οπως στα 16 του, όταν μια ιατρική λάμα καρφώθηκε στο πόδι του έπειτα από τραυματισμό. Ηταν μεγαλύτερο πλήγμα από τον χωρισμό των γονιών του. Πάντως, δεν έχει περάσει εύκολα παιδικά χρόνια με τον Τούρκο πατέρα του -εργαζόμενο στην εστίαση- να καταλήγει στη φυλακή για την εμπλοκή του σε θανατηφόρο ατύχημα οδηγώντας ανασφάλιστο όχημα. Στο λιμάνι του Πειραιά ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός ευελπιστεί να κάνει την επανεκκίνηση που θα του δώσει ώθηση για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Πέρασαν 39 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This