Super League: Η ΑΕΚ νικήτρια στο «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι – Κέρδισε με 1-0 τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»

Must Read

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League, κερδίζοντας με 1-0 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με γκολ του Αλμπάνη στο 5′ και έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που κρατάει τους «κίτρινους» στο μηδέν στην έδρα τους την τρέχουσα σεζόν.

Με τη νίκη αυτή η Ένωση εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφήνοντας τον Άρη στην πέμπτη.

«Ίδρωσε» αλλά κέρδισε την ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ στην Λάρισα, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής, μένοντας ζωντανός στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Ο «δικέφαλος του Βορά» με γκολ του Λημνιού στο 14’ και του Ντόουγκλας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους προηγήθηκε με 0-2, για να έρθει ο Ηλιάδης στο 67’ και να μειώσει σε 1-2 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Σαν σε… προπόνηση κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παραμένοντας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 3-0 μόλις στο 9(!), με γκολ των Χασάν (4’), Ελ Αραμπί (6’) και Φορτούνη (9’), για να έρθει ξανά ο Ελ Αραμπί στο 24’ και να γράψει το τελικό 4-0 υπέρ των γηπεδούχων, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Πανιώνιο στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Δείτε επίσης: Σε άγνωστα χωράφια παίζει… μπάλα ο Γεραπετρίτης

Με μια «τυπική» εμφάνιση ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, «σφραγίζοντας» την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι 3′ Βαγιαννίδης στο 3’, Ζαχίντ στο 40’, και Μακέντα στο 49′ για να μειώσει για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις ο Ντάουντα.

Στα πηγάδια Ξάνθη και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία για ένα πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στα play offs του πρωταθλήματος και την Λαμία να βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες της για την πρώτη εξάδα σιγά σιγά να εξανεμίζονται.

Αντιθέτως, πολύ σημαντικό «τρίποντο» πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κερδίζοντας στον Βόλο την τοπική ομάδα με 0-1, με γκολ που πέτυχε στο 85΄ ο Ντέλετιτς. Με τη νίκη αυτή οι «Αρκάδες» προσπέρασαν έστω και προσωρινά τον ΟΦΗ, που φιλοξενεί αύριο τον Ατρόμητο, και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας, σε τροχιά play offs.

Από την πλευρά τους οι «Βολιώτες» παρέμειναν στην 11η θέση και βλέπουν τα όνειρά τους για την πρώτη εξάδα να σβήνουν.

Όλα τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: 0-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 4-0

ΠΑΟ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 3-1

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΜΙΑ: 0-0

ΒΟΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-1

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 24Η

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This