ΑΕΚ: Από «κιτρινόμαυρη»… γαλανόλευκη!

Από ελληνικό κορμό θα αποτελείται η βασίλισσα τη νέα σεζόν

Must Read

Η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι πήρε απόφαση να αλλάξει, να κινηθεί γρήγορα και βάσει ενός πολύ συγκεκριμένου πλάνου ώστε να «χτίσει» ένα δυνατό αλλά κυρίως, «γαλανόλευκο» σύνολο.
Σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Νίκο Γκίκα, τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Τρεις παίκτες που έκαναν εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρυσι με Προμηθέα Πατρών, Άρη και Λαύριο αντίστοιχα. Οι δυο πρώτοι μάλιστα μπορούν να δώσουν πολύτιμες λύσεις πίσω από την γραμμή των 6,75μ., στοιχείο που έλειπε πολύ από την Ένωση.

Είναι σαφές από πολύ νωρίς πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο για την… δική του ΑΕΚ. Αυτή έχει ελληνικό κορμό και σταθερότητα στις αποφάσεις. Ο Γιόνας Ματσιούλις έχει ήδη αποφασίσει να παραμείνει στον Δικέφαλο, ενώ, ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί πολύ και την ανανέωση του συμβολαίου Χάουαρντ Σαντ-Ρός.

Χρειάζεται υπομονή

Πάντως οι εγχώριες προσθήκες μπορεί να μην ενθουσιάζουν τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» αλλά θα έρθουν κι αυτές. Ο Μάκης Αγγελόπουλος δείχνει αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα του όσο μπορεί, όμως αναγκαστικά οι πιο ποιοτικές προσθήκες χρειάζονται υπομονή.

Αυτές συνήθως γίνονται μετά τα «κοψίματα» του Summer League στο ΝΒΑ, όχι μόνο για την ΑΕΚ φυσικά αλλά για τις περισσότερες ομάδες. Η μεγάλη καψούρα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης όμως δεν είναι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά Έλληνας από την Θεσσαλονίκης. Ο λόγος φυσικά για το Νίκο Ζήση.

Άπαντες στην ΑΕΚ «πληγώθηκαν» από τον «κρύο» αποκλεισμό μέσα στο ΟΑΚΑ από την Μπάμπεργκ και θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στο Final-4 του Champions League.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This