Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για τα υπομνήματα για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

Must Read

Ολοκληρώθηκε έπειτα από σχεδόν 4,5 ώρες η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΟΚ – Ξάνθης και δόθηκε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής, ώστε να εκδοθεί απόφαση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ειπώθηκαν πολλά από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ξάνθη και ΑΕΛ).

Ολυμπιακός και ΑΕΛ επέμειναν ότι το προεδρείο δεν πρέπει και δεν μπορεί -βάσει και του νομικού πλαισίου και των κανονισμών μετά το πόρισμα της ΕΕΑ- να μπει στην ουσία και πρέπει απλώς να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Αντίθετα, ΠΑΟΚ και Ξάνθη τόνισαν προς την πρωτοδίκη Μαρία Τσαγκιά ότι είτε θα επιλέξει να μπει στην ουσία είτε θα δώσει αναβολή στην υπόθεση αναμένοντας την απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων.

Δικάσιμος στις 2 Απριλίου

Ο ΠΑΟΚ επέμεινε ότι δεν προβλέπονται από πουθενά ποινές και πως δεν έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ, σε αντίθεση με την Ξάνθη, όπου υπάρχει ανάκληση του πιστοποιητικού του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι έχει πάρει ημερομηνία για δικάσιμο (στα πολιτικά δικαστήρια) στις 2 Απριλίου, ενώ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» και η Ξάνθη αιτήθηκαν να αποβληθούν από τη διαδικασία ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ ή να μη γίνουν δεκτές οι παρεμβάσεις τους.

Δείτε επίσης: Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Τούμπας – Επιβλητική «τριάρα» για την ΑΕΚ!

Το προεδρείο επιφυλάχθηκε εάν θα κάνει δεκτές ή όχι τις παρεμβάσεις των Ολυμπιακού και ΑΕΛ και κατά πόσον θα μπει στην ουσία, ενώ η Μαρία Τσαγκιά σημείωσε ότι όλα αυτά θα τα συμπεριλάβει στην απόφαση και στο σκεπτικό της.

Εκτός από τα δικαστικά μέτωπα σε Διοικητικό Εφετείο και σε Συμβούλιο Επικρατείας μετά την προσφυγή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η υπόθεση θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και μετά στο CAS.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This