Προς αναβολή η 1η αγωνιστική των play-offs της Super League

Must Read

Άγνωστη παραμένει, προς το παρόν, η ημερομηνία έναρξης των play-offs της Super League, καθώς, ως γνωστόν, υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες.

Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, για την οποία υπάρχει αναμονή για την τελική απόφαση, είναι, φυσικά, η βασική εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγω για προσωρινή αναβολή της πρώτης αγωνιστικής των play-offs.

Επίσημη ανακοίνωση, πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει, καθώς το Δ.Σ της Super League είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 05/03, αλλά, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ δύσκολο να είναι όλα έτοιμα για την έναρξή τους.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλα ματς σήμερα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου! ΑΕΚ-Αρης και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Πέρα από το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας, εξάλλου, υπάρχουν και η επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων ασφαλείας λόγω του κορωνοϊού, καθώς η ύπαρξη ντέρμπι στο πρόγραμμα είναι δεδομένη σε όλες τις αγωνιστικές, ενώ μπορεί να υπάρχουν και δύο στην ίδια αγωνιστική.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα των play-offs, πάντως, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, αλλά ακόμη δεν έχει καμία κίνηση όσον αφορά στους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις. Όσο για τις ομάδες, λέγεται ότι άτυπα έχουν συμφωνήσει για την αναβολή και ότι απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, κάτι από το οποίο, άλλωστε, θα ωφεληθούν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης, που έχουν τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This