Κανονικά θα διεξαχθεί το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός με απόφαση της EuroLeague

Must Read

Κανονικά θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση Αρμάνι – Ολυμπιακός στο Μιλάνο, κατόπιν απόφασης της Euroleague!

Παρά την έξαρση του κορωνοϊού στην Ιταλία, η οποία οδηγεί, μεταξύ άλλων, και σε αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία από την ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), η Euroleague αποφάσισε ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά, απλώς κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αιτηθεί επισήμως είτε την αναβολή είτε την αλλαγή έδρας διεξαγωγής, με προτεινόμενες ιταλικές πόλεις τη Ρώμη και τη Γένοβα. Επίσης, στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» είχε πέσει και πρόταση της διεξαγωγής της αναμέτρησης σε άλλη χώρα, τονίζοντας πως, στη συγκεκριμένη περίπτωση η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα πετούσε αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Διαβάστε επίσης: Αναβολή του Ολυμπιακός – Γουλβς ζητάνε οι Άγγλοι, μετά την ανακοίνωση του Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This