H UEFA αποφάσισε: Το Euro 2020 θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του… 2021!

Must Read

Την οριστική αναβολή του -επετειακού- Euro 2020 για το ερχόμενο καλοκαίρι αποφάσισε η UEFA, βλέποντας πως ο κορωνοϊός… δεν αστειεύεται καθόλου!

Η συγκεκριμένη επίσημη και οριστική απόφαση, πάρθηκε κατόπιν μεγάλης τηλεδιάσκεψης της Ομοσπονδίας, στην οποία έλαβαν μέρος 55 εθνικές ομοσπονδίες, αλλά και εκπρόσωποι της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, στην οποία επικράτησε η κοινή λογική για την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφασίστηκε το Euro 2020 να μεταφερθεί για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ βασικός στόχος, πλέον, είναι να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ουσιαστικά, η UEFA αποδέχθηκε την πρόταση της ECA και της FIFpro, να αναβληθεί η διοργάνωση για το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα το επόμενο καλοκαίρι του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι το Euro 2020 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε 12 πόλεις από 12 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, ενώ, όσον αφορά στα διάφορα τοπικά πρωταθλήματα, άλλα αναβλήθηκαν προσωρινά και άλλα έχουν διακοπεί.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος, εξάλλου, η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL), ανακοίνωσε κι εκείνη επίσημα πως το Copa America 2020 αναβάλλεται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

https://twitter.com/FutbolBible/status/1239899091145981953

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Σιατούνης για την κατάσταση στην Ιταλία: «Έξω από κάθε σπίτι, υπάρχει και ένας αστυνομικός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This