Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ δίνει αγώνα για να αλλάξει η διαθήκη του

Must Read

Στα δικαστήρια προσέφυγε η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ και με «όπλο» την ομάδα των δικηγόρων της προσπαθεί να αλλάξει τη διαθήκη του σταρ του NBA, για καλό σκοπό όμως. Η Βανέσα Μπράιαντ θέλει να διορθώσει μια «αβλεψία» του πέντε φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ με την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς, την οποία δεν πρόλαβε να διορθώσει ο ίδιος.

Στο αίτημά της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες η Βανέσα ζητάει από τον δικαστή να δώσει εντολή στους διαχειριστές του αποταμιευτικού λογαριασμού που ίδρυσε το 2003 ο Κόμπι Μπράιαντ για την οικογένειά του να συμπεριλάβουν στους δικαιούχους και την 9 μηνών κόρη τους Κάπρι. Στη διαθήκη που είχε συντάξει το 2017 ο Κόμπι ανέφερε ως δικαιούχους και κληρονόμους του τη Βανέσα και τα παιδιά τους Νατάλια, Μπιάνκα και Τζιάνα.

Δείτε επίσης: Ο Τσιτσιπάς απαντά στους επικριτές του για τα ταξίδια του εν μέσω κορωνοϊού

Δεν ανέφερε την Κάπρι καθώς δεν είχε γεννηθεί ακόμη. Σκόπευε να το κάνει τροποποιώντας τη διαθήκη του μετά τη γέννησή της, όμως το αμελούσε, καθώς πίστευε ότι έχει χρόνο. Όταν στις 26 Ιανουαρίου έχασε τη ζωή του μαζί με την Τζιάνα από την πτώση του ελικοπτέρου τους στην Καλιφόρνια, η μικρή Κάπρι έμεινε «ξεκρέμαστη» από οικονομικής άποψης. Αυτό θέλει να αλλάξει η μητέρα της, για να της προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This