Παραιτείται ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μετά τη σκευωρία με Μυστακίδη

Must Read

Αναβρασμός επικρατεί στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από την στιγμή που ο κ. Κατσαρής ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/6) συνεργασία με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή συναίνεση του Ιβάν Σαββίδη.

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται η ανακοίνωση της παραίτησης του Κατσαρή από την προεδρία του ΑΣ. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως στην ανακοίνωση θα γίνει λόγος για το τι περιλαμβάναν οι συζητήσεις και οι συμφωνίες με τον επιχειρηματία Μυστακίδη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό το σκηνικό δεν κάνει καλό στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στον δικέφαλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, η κοινωνία της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας εκτιμούν τις επενδύσεις που έκανε ο Ιβάν σε δύσκολες εποχές για την προδομένη περιοχή από τα τρωκτικά των Αθηνών που ουδέποτε νοιάστηκαν επί της ουσίας για την ανάπτυξη στην Βόρειο Ελλάδα. Μητσοτάκης και Μυστακίδης είναι εγκληματικά άπληστα αρπακτικά και δεν χωράνε στην Βόρειο Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This