Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί στους Μιλγουόκι Μπακς!

Ο Γιάννης ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην ομάδα τον Θανάση

Must Read

Ο Θανάσης Αντετοκούνπμο αφήνει πίσω του την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς, με τους οποίους υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Παρότι στο «Τριφύλλι» άπαντες ήταν ικανοποιημένοι από εκείνον και ήθελαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, οι σειρήνες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Έτσι, οι… Αντετοκούνbros θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά από τις εποχές του Φιλαθλητικού.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του MVP του NBA, είχε γίνει draft από τους Νιού Γιόρκ Νικς το 2014, όμως παρά την μεγάλη του προσπάθεια, δεν κατάφερε να εδραιωθεί. Ο 26χρονος φόργουορντ είναι ένα πολύτιμο γρανάζι για την άμυνα κάθε ομάδας και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε αυτό το κομμάτι.

Όλα τα αδέρφια παίζουν μπάσκετ στην Αμερική

Μάλιστα, ο Γιάννης και ο Θανάσης δεν θα είναι τα μοναδικά αδέρφια στις τάξεις των «Ελαφιών», καθώς υπάρχουν επίσης τα… θηριώδη αδέρφια Λόπεζ (Μπρουκ και Ρόμπιν).

Πλέον, όλα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα είναι στις ΗΠΑ. Ο Γιάννης έχει τη… γνωστή πορεία, ο Θανάσης μόλις επέστρεψε στο ΝΒΑ, ο Κώστας ανήκει στους Ντάλας Μάβερικς και προσπαθεί να αποκτήσει ενεργό ρόλο σε αυτούς, ενώ, ο Άλεξ, ο… βενιαμίν της οικογένειας, αγωνίζεται σε ένα High School του Μιλγουόκι και έχει πάρει πορεία προς τα draft των επόμενων ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This