Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

«Κάτι… κακό θα έκανε ο Αυγενάκης στον Κυριάκο»!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Κάτι κακό έκανε στον αρχηγό του και τον έβαλε εδώ…», είπε, χαριτολογώντας, ο Γιώργος Βασιλειάδης στην τελετή παράδοσης–παραλαβής του υφυπουργείου Αθλητισμού στον διάδοχο του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Δεν το βλέπω σαν τιμωρία, αλλά σαν ευκαιρία», ήταν η απάντηση που έδωσε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήταν επιλογή μου το συγκεκριμένο υπουργείο».

Στη σύντομη ομιλία του, ο Αυγενάκης απευθύνθηκε στους υπαλλήλους της ΓΓΑ, λέγοντας «Πάμε να βάλουμε πολλά γκολ. Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για τον αθλητισμό θα είναι ότι αποτελεί βασικό αγαθό και όχι πολυτέλεια. Θέλουμε τον αθλητισμό για τους πολλούς και κυρίως για την επόμενη γενιά».

Στο πλευρό του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία, δήλωσε: «Ως πολιτικός, ο κ. Αυγενάκης έχει αναλάβει πολλές δύσκολες αποστολές και τις έχει φέρει σε πέρας με επιτυχία. Αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ