Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στην ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου με τον Άρη

Must Read

Σοκ! Με βαριές ποινές τιμώρησε η Πειθαρχική της ΕΠΟ τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ τιμώρησε την ΑΕΚ με δύο αγωνιστικές, για το συμβάν με τον γυμναστή του Αρη μετά το δεύτερο γκολ της Ένωσης. Εννοείται πως η ΑΕΚ θα καταθέσει έφεση προκειμένου να πέσει η ποινή. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε συνολικά με 8 μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα!

Στην ουσία, η τιμωρία είναι 6 μήνες για το συμβάν με τον βοηθό διαιτητή του αγώνα και δύο μήνες για την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Εννοείται πως και σε αυτή την υπόθεση η ΑΕΚ θα καταθέσει έφεση και εκτιμά ότι μπορεί να καταρρίψει την ποινή στον Δημήτρη Μελισσανίδη, γιατί πολύ απλά δεν έχει μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που δεν υπάρχει σε καμία έκθεση του συγκεκριμένου αγώνα.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ αντίθετα είχε μπει και γι’ αυτό είχε τιμωρηθεί για ένα μήνα. Να σημειωθεί πως όποια κι αν είναι τελικά η ποινή αρχίζει και μετράει χρονικά από τώρα. Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ήδη μελετά την απόφαση και ετοιμάζει τις εφέσεις. Επιπλέον, η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με 68.000 ευρώ και ο Μελισσανίδης με 20.000 ευρώ. Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε για την υπόθεση με τον Καρυπίδη, στο ίδιο παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ΑΕΚ και Βράνιες είναι δεδομένο ότι θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Πέρα από την επιθυμία του παίκτη να μείνει, σημαντικό ρόλο στην παραμονή του στην Ένωση θα παίξουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αντερλεχτ. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει για τα καλά τη βελγική ομάδα, η οποία θα σκεφτεί πολύ για να κρατήσει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο όσο του Βράνιες. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο και η ΑΕΚ να μη χρειαστεί να πληρώσει τίποτα.

Δείτε επίσης: Στο κενό έπεσαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης – Παρέμειναν οι αφαιρέσεις των βαθμών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This